۱۰ اسفند ۱۳۹۴، ۱۴:۵۶

برای اولين بار منابع بيمه بيكاری از مصارف پيشی گرفت

برای اولين بار منابع بيمه بيكاری از مصارف پيشی گرفت

بندرعباس - مديركل حمايت از پايداری مشاغل بيمه بيكاری وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی گفت: برای اولین بار بعد از ۱۲ سال منابع بیمه بیکاری از مصارف پیشی گرفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان، كریم یاوری در كارگاه آموزش مشترک مدیران و كارشناسان بیمه بیكاری اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعی و اداره كل تامین اجتماعی استان كه به منظور اتخاذ رویه واحد و ایجاد همگرایی و هم افزایی در زمینه اجرای قانون و مقررات بیمه بیکاری، به موضوع ورودی و خروجی منابع سازمان های بیمه گر اشاره و اضافه كرد: باید اصلاح ساختار در این صندوق ها صورت گیرد و از منابع صندوق های بیمه باید صیانت شود.

یاوری بیان داشت: تامین اجتماعی ۷هزار میلیارد تومان از بنگاههای اقتصادی طلبكار است اما به توجه به صیانت از نیروی كار و جلوگیری از تعطیلی كارگاهها، این سازمان با بنگاهها همكاری دارد.
وی با بیان اینكه صندوق هر ماه چهار هزار میلیارد تومان مستری ماهیانه پرداخت می كند، افزود: در مجموع ۹میلیون و ۴۰۰هزار نفر بیمه شده اجباری و ۱۱ و نیم میلیون نفر بیمه شده اصلی تحت پوشش هستند.

در این نشست، مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی هرمزگان، بیان داشت: از ۲۹۳ هزار نفر بیمه شده سازمان تأمین اجتماعی، حدود ۴۰.۳ صدم درصد، از مزایای بیمه بیكاری بهره می برند كه كمتر از یک درصد كل جمعیت بیمه شده را شامل می شود.

سلیمی با اشاره به آمار مقرری بگیران استان هرمزگان افزود: در ۱۰ ماهه امسال، تعداد کل مقرری بگیران هزار و ۲۷۲بوده که به نسبت پیش بینی ۴۹- درصد كاهش داشته است ضمنا تعداد هزار و ۳۲۰نفر نیز مقرری بگیر به تأمین اجتماعی معرفی شدند و همچنین اشتغال مجدد مقرری بگیران و تعداد کل قطع مقرری به نسبت پیش بینی به ترتیب ۱۸۷% و ۸۷% افزایش عملكرد داشته است.

وی ادامه داد: بیشترین سطح توزیع مقرری بگیران بر حسب جنسیت را مردان تشكیل می دهند كه ۸۳ درصد از كل مقرری بگیران را شامل می شوند و بیشترین فراوانی مقرری بگیران متأهلان است كه ۸۶ درصد از كل مقرری بگیران را در بر می گیرند.

سلیمی، حمایت از واحدهای تولیدی توسط كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ایجاد اشتغال بیش از ۶۰۰ نفر، تشویق كارفرمایان برای بكارگماری مقرری بگیران جهت بهره مندی از تبصره یک ماده ۶ قانون بیمه بیكاری، افزایش مهارت های فنی مقرری بگیران از طریق معرفی به مراكز آموزشی فنی و حرفه ای جهت فراهم کردن زمینه اشتغال مجدد آنها متناسب با نیاز بازار كار و شناسایی كارگاههایی كه متقاضی جذب نیروی كار هستند و معرفی مقرری بگیران واجد شرایط به آنها را از عوامل افزایش اشتغال مجدد مقرری بگیران بیمه بیكاری ذكر كرد.

مدیركل تامین اجتماعی استان نیز گفت: در سال جاری به طور متوسط ماهیانه ۱۴۵پرونده مقرری بیمه بیكاری برقرار شده و همچنین در ۹ماهه امسال ۴۲۱ مورد قطع مقرری بیمه بیكاری به دلیل اشتغال مجدد در استان وجود داشته است.

حیدری بلوكی عدم همكاری مناطق آزاد تجاری در خصوص برقراری و بررسی مشكلات بیمه بیكاری و حضور در جلسات، عدم تمكین مناطق یادشده در خصوص قطع مقرری اشتغال پنهان، عدم تناسب آموزش ارائه شده توسط سازمان فنی و حرفه ای با تخصص فرد بیكار، عدم وجود كلاس آموزشی در برخی از مناطق را عمده مشكلات یاد شده در حوزه تامین اجتماعی استان در خصوص بیكاری ذكر كرد.

کد خبر 3569423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha