به گزارش خبرگزاري مهر، فرهاد رهبر كه رئيس شوراي عالي انفورماتيك كشور نيز است، در نخستين جلسه اين شورا در سال جاري با اظهار اين مطلب، گفت: بررسي و تبيين سياست هاي لازم براي سالم سازي مراكز و نظام هاي رايانه اي كشور و جلوگيري از اتلاف منابع مالي، مهمترين وظيفه شوراي عالي انفورماتيك است.
وي وظايف شوراي عالي انفورماتيك كشور را روشن و شفاف خواند و گفت: به منظور تحقق اهداف شورا، مقابله با انحصار گرايي، تقويت روحيه رقابت پذيري و شفاف سازي، اجتناب ناپذيراست.
به گزارش روابط عمومي سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور، وي با تاكيد بر خلاء موجود در امور انفورماتيكي كشور، همه نهادهاي متولي امر را دعوت به همكاري و فعاليت جديد در اين زمينه و تعامل سازنده باشوراي عالي انفورماتيك كرد.
وي همچنين با بيان اهميت و نقش نظام صنفي رايانه اي، اين نهاد را بازوي اجرايي دبيرخانه شوراي عالي انفورماتيك كشور بر شمرد و افزود: در راستاي ساماندهي نظام رايانه اي كشور ضرورت دارد دبيرخانه شورا، عملكرد نظام صنفي رايانه اي را با هدف رفع نواقع و كاستي موجود و توانمند سازي بازوي اجرايي خود مورد ارزيابي قرار دهد.
معاون رئيس جمهور يكي ديگر از وظايف اساسي شوراي مذكور را پرداختن به پروژه هاي ملي و فرابخشي و ايجاد حركت اساسي در بازار IT و رفع رخوت و آشفتگي بازار رايانه با توجه به رويكرد جديد نظام جمهوري اسلامي ايران در مورد خصوصي سازي ذكر كرد.
رئيس شوراي عالي انفورماتيك كشور درپايان گفت: اين شورا تخصصي است و اعضاي آن توانايي و صلاحيت انجام وظايف محول شده را دارند.
درجلسه شوراي عالي انفورماتيك، برنامه هاي عملياتي و محورهاي اساسي فعاليت اين شورا در سال جاري به تصويب رسيد وكميسيون تخصصي ويژه اي براساس نظر رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور ماموريت يافت تا موضوع هاي اساسي و قابل طرح در شورا را احصا و در دستور كار شورا قرار دهد.
به موجب اين گزارش، تجديد نظر در رتبه بندي و ارزيابي شركت هاي رايانه اي كشور با رويكرد توجه به شاخص هاي تخصصي شركت ها و شيوه عملكرد آنها نيز در دستور كار دبيرخانه شوراي مذكور قرار گرفت.
نظر شما