جواد آقازاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه متاسفانه بیشتر بیمارستانهای آذربایجان غربی قدمت بالایی داشته و فرسوده هستند افزود: با اجرای طرح تحول نظام سلامت باید این تختها استاندارد سازی شوند.
وی ادامه داد: مراکز بیمارستانی این استان در شرایط فعلی نیازمند یک هزار و ۲۰۰ تخت جدید هستند ولی برای رسیدن به استانداردهای وزارت بهداشت و درمان باید پنج هزار تخت جدید در استان اضافه شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: تا پایان امسال بیمارستان ارومیه و طرح توسعه بیمارستان شهید قلی پور بوکان به بهره برداری میرسد و بیمارستان ۲۱۶ تختی خوی و تکاب نیز در سال آینده بهره برداری میشود.
وی اضافه کرد: هم اکنون احداث بیمارستانهای حضرت فاطمه (س) میاندوآب، بیمارستان تکاب و نقده نیز با پیشرفت فیزیکی بیش از ۳۰ درصد در حال اجراست که با بهره برداری از آنها بخشی از کمبود تختهای بیمارستان در استان جبران میشود.
آقازاده با بیان اینکه ۸۰۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح تحول نظام سلامت در شهرستانهای مختلف استان هزینه شده است افزود: این میزان اعتبار در راستای اجرای مطلوب طرح تحول نظام سلامت در استان برای هتلینگ و بهسازی بیمارستانها و مراکز دولتی هزینه شده است.
وی ادامه داد: طبق شاخصهای وزارت بهداشت و درمان، این استان در زمینه اجرای موفق طرح تحول سلامت و هزینههای انجام شده جزو استانهای برتر در این زمینه بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در خصوص روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در استان نیز گفت: این طرح در سطح استان دارای پیشرفت خوبی بوده و بیش از ۸۰ درصد اهداف آن محقق شده به طوری که آذربایجان غربی هم اکنون جزو سه استان برتر در سطح کشور در این خصوص است.
وی اضافه کرد: با اجرای کامل این طرح، علاوه بر افزایش خدمات هتلینگ بیمارستانی و ارتقای کیفیت خدمات درمانی و ویزیت در بیمارستانها، بیش از ۴۵۰ هزار حاشیه نشین شهرهای استان نیز از خدمات بهداشتی و درمانی مناسب بهرمند میشوند.
۵۵ دستگاه آمبولانس جدید تحویل مراکز بیمارستانی آذربایجان غربی می شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: مراکز اورژانس در بیمارستانهای استان نیازمند بازسازی و توسعه بوده و قرار است ۵۵ دستگاه آمبولانس جدید نیز تحویل مراکز بیمارستانی شود.
وی اضافه کرد: امسال ۸۸ پزشک متخصص در مراکز بیمارستانی استان جذب شدند که با توجه میزان جمعیت و نیاز شهرستانهای مختلف، در بین مراکز بیمارستانی استان به کارگیری شدند.
آقازاده گفت: علوم پزشکی ضمن حمایت از سرمایه گذاران بخش بهداشت و درمان، همکاریهای لازم با کسانی را که بخواهند در زمینه گردشگری درمانی سرمایه گذاری کنند، انجام خواهد داد.
وی با اشاره به تشکیل واحد املاک در علوم پزشکی آذربایجان غربی نیز گفت: این دانشگاه درصدد است تا با همکاری خیرین سلامت در شهرستانهای مختلف استان، برای اماکن بهداشتی و درمانی سند مالکیت تهیه کند.
آقازاده گفت: دانشگاه علوم پزشکی ضمن حمایت از سرمایه گذاران بخش بهداشت و درمان، همکاریهای لازم را با کسانی که بخواهند در زمینه گردشگری درمانی سرمایه گذاری کنند، انجام خواهد داد.
وی ابراز امیدواری کرد سرمایه گذاران بخش خصوصی با احداث بیمارستان و دی کلینیکهای خصوصی، بخشی از کمبود تختهای بیمارستانی در بخش دولتی را جبران کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در خصوص احداث بیمارستان جدید در شهرستان مهاباد گفت: توسعه بخشهای مختلف بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد در حال انجام است.
وی اضافه کرد: طبق بازدیدهای صورت گرفته از بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد و تبدیل شدن مهاباد به بلوک درمانی جنوب آذربایجان غربی، نیاز به یک بیمارستان جدید در این شهرستان احساس میشود که این مسئله در وزارت بهداشت و درمان در حال پیگیری است.
نظر شما