۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۱۷:۱۹

با حضور معاون کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور؛

آخرین جلسه کارگروه اشتغال استان گلستان در سال ۹۴ برگزار شد

آخرین جلسه کارگروه اشتغال استان گلستان در سال ۹۴ برگزار شد

گرگان – هفتمین و آخرین جلسه کارگروه اشتغال استان گلستان در سال ۹۴ با حضور معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، هفتمین کارگروه اشتغال که به ارائه گزارش عملکرد دبیرخانه و بررسی مصوبات ششمین جلسه کارگروه اختصاص داشت، عصر یکشنبه با حضور محمد امید معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گلستان برگزار شد.

در طی این مدت، علاوه بر برگزاری ۶ جلسه کارگروه، ۳۷ جلسه تخصصی با دستگاه های اجرایی نیز برگزار و ۶۳۶ مجوز در بخش مشاغل خانگی صادر شد. همچنین بر اساس سامانه ثبت مشاغل (رصد) دو هزار و ۹۸۱ اشتغال از سوی دستگاه های اجرایی استان به ثبت رسیده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان بر بهبود فضای کسب و کار در گلستان تاکید کرد. علی مرگدری ابتدا سه ماهه نخست سال ۹۵ را دشوارتر از سال ۹۴ عنوان کرد و گفت: در این مدت کوتاه با وجود همه مشکلات اقتصادی توانسته ایم به توفیقاتی دست پیدا کنیم و در سال جدید هم باید تدبیر به خرج دهیم.

مرگدری به جلسه کارگروه اشتغال کشور اشاره و بیان کرد: یکی از مباحث مهمی که رئیس جمهور در آن جلسه عنوان کرد درباره معوقات بانکی بود. متاسفانه در استان اعداد و ارقام بانک ها با گزارش هایی که ما در اختیار داریم همخوانی ندارد، درحالی که رئیس جمهور دراین باره تاکید کرده است.

وی با بیان اینکه بهبود فضای کسب و کار جزو رویکردهای جدی دولت است، اظهار کرد: راه اندازی سامان رصد به منظور اعلام منطقی آمار و ارقام اشتغال و جلوگیری از حرف و حدیث های احتمالی بوده است.

وی در ادامه به ظرفیت های صادراتی استان اشاره و بیان کرد: بانک ها کمتر از نیم درصد اعتبارات را برای توسعه صادرات گذاشته اند که این رقم زیبنده آنها نیست و امیدواریم در سال جدید نگاه شان بهتر شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان تصریح کرد: با مجموع اقدامات و تمهیدات درنظر گرفته شده امیدواریم شرایط مناسب تری در سال ۹۵ پیش رو داشته باشیم و گلستان در این سال بتواند بخشی از عقب ماندگی های خود را جبران کند.

نرخ بیکاری استان تا پایان سال حدود ۱۰ درصد خواهد بود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان از نرخ ۱۰ درصدی بیکاری استان تا پایان سال جاری خبر داد.

امرالله عباسی با بیان اینکه سال ۹۴ از نظر اقتصادی دشوارتر از سال ۹۳ سپری شد، اظهار کرد: در این سال باتوجه به عزم مسئولان استانی و تشکیل کارگروه اشتغال، بنگاه های اقتصادی استان باوجود دست و پنجه نرم کردن با مشکلات عدیده ریزش چندانی نداشتند.

عباسی افزود: سیاست ما این بوده که ابتدا وضعیت فعلی را حفظ و پایداری اشتغال موجود را تقویت کنیم سپس در راستای توسعه بنگاه های اقتصادی وارد عمل شویم که در این امور موفق بوده ایم.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال ۹۲، مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان ها اعلام کرده بود که دستگاه های اجرایی تعهدی برای ایجاد شغل ندارند و از همین رو رقابتی برای ثبت اشتغال وجود ندارد و از همه دستگاه ها درخواست می کنم نسبت به ثبت اشتغال های ایجاد شده، اقدام کنند.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: سیاست گذاری سال آینده اشتغال کشور بر اساس مصوبات شورای عالی اشتغال کشور که ۱۰ آذر امسال با حضور رئیس جمهور برگزار شد، تعریف می شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان ضمن بیان اینکه متوسط نرخ بیکاری در گلستان حدود ۱۰ درصد خواهد بود، اظهار کرد: مسئولیت اجرای طرح کارورزی بر عهده دستگاه متولی است اما این دستگاه هنوز کار را از ما تحویل نگرفته و همه اقداماتش را ما انجام می دهیم.

عباسی اظهار امیدواری کرد: امیدوارم شرایط سال آینده به گونه ای باشد که فضای کسب و کار بهبود یابد.

۱۰ درصد بیش از میانگین کشور شغل ایجاد کرده ایم

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان از ایجاد شغل، ۱۰ درصد بیشتر از میانگین کشوری سخن گفت.

ابراهیم باغبانی سخنانش را با تشکر از بانک های استان آغاز کرد و گفت: از منابع بند ج، ۵۵ میلیاردتومان اعتبار پرداخت شده و بانک ها حدود ۴۰ میلیاردتومان به ما ابلاغ کرده اند که نزدیک به ۳۲ میلیارد آن به شهرستان ها توزیع شده است.

باغبانی افزود: در مجموع تاکنون ۳۲۲ میلیارد تومان جذب منابع بانکی داشته ایم و بخش باقی مانده تا پایان سال جاری و ابتدای سال بعد به پایان می رسد.

وی با بیان اینکه دوهزار ۲۹۵ شغل در سامانه رصد از طریق منابع بانکی ثبت شده است، گفت: در مجموع سه هزار و ۳۹۵ نفر از سوی کمیته امداد شاغل شدند و ۶۱۹ کاریابی نشان می دهد که این رقم نسبت به سال گذشته رشد دوبرابری داشته است.

وی تصریح کرد: در بخش مشاغل ایجاد شده، ۵۳ درصد را مردان و ۴۷ درصد را زنان تشکیل می دهند و در مجموع از میانگین کشوری ۱۰ درصد بیشتر شغل ایجاد کرده ایم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گلستان خاطرنشان کرد: در مجموع ۵۵ درصد مشاغل در شهرها و ۴۵ درصد در روستاها ایجاد شده و باتوجه به همه مضیقه ها، بیش از ۷۶ میلیارد ریال از ابتدای سال جذب منابع داشته ایم.

کد خبر 3574164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha