به گزارش خبرنگار مهر، در روز ۱۲ اسفندماه، انفجاری در منطقه مارلیک شهرستان ملارد رخ داد که خبرگزاری مهر دقایقی بعد از وقوع انفجار در خبری فوری با عنوان انفجار گاز یک ساختمان مسکونی در شهرستان ملارد را تخریب کرد، به انعکاس جزییاتی از حادثه پرداخت.
با عنایت به پوشش خبری حادثه مذکور در دقایق ابتدایی، صرفا بخش اندکی از خسارات مالی ناشی از این سانحه برای مسئولان محرز شده بود، اما پس از گذشت زمان، ابعاد و زوایای گسترده تری از خسارات جرحی و مالی این سانحه مشخص و ستاد بحران این شهرستان نیز در برای حمایت از خانواده های آسیب دیده تصمیماتی در این خصوص اتخاذ کرده است.
معاون فنی و عمرانی فرمانداری ملارد در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به مطالعات و ارزیابی های میدانی و کارشناسی که در پی وقوع حادثه انجام شده عنوان کرد:شدت انفجار مذکور به میزانی گزارش شده که کولر نصب شده در پشت بام یکی از واحدها، ۱۵۰ متر از محل استقرار به سمت یکی دیگر از منازل مسکونی پرتاب شده بود و با برخورد به یکی از خودروهای پارک شده در محدوده انفجار، خساراتی نیز برای اتومبیل مورد اشاره ایجاد شد.
محسن یقین لو افزود:۱۲ واحد مسکونی در پی این انفجار تخریب شدند که سه واحد از قبل تخلیه شده بوده اما در ۹ واحد دیگر، خانواده هایی سکونت داشته اند.
معاون فنی و عمرانی فرمانداری ملارد عنوان کرد:۷۴ واحد مسکونی نیز در اثر موج انفجار، با تخریب شیشه مواجه شدند که با مصوبه حمایتی ستاد بحران این شهرستان، ترمیم و نصب مجدد شیشه از سوی شهرداری ملارد در دستور کار قرار گرفت.
یقین لو گفت:پنج مصدوم و یک فوتی حاصل این انفجار سهمگین بوده که پس از گذشت مدت زمانی از انفجار مذکور، اطلاعات تکمیلی به نهادها و دستگاه های زیربط منعکس شد.
وی افزود:دو نفر از مصدومان در بیمارستان بستری و سه نفر به صورت سرپایی مداوا شدند و یک نفر نیز به دلیل ریختن آوار بر سرش جان سپرد که جسد وی ساعت ها بعد از زیر آوار بیرون کشیده شد.
معاون فرماندار ملارد عنوان کرد:در حال حاضر نمی توان به طور قطعی اظهار نظری در خصوص علت انفجار ارائه کرد و جمع بندی نهایی بعداز مطالعات کارشناسی از سوی افراد متخصص و مجرب محرز خواهد شد.
یقین لو گفت:گمانه زنی هایی در این خصوص مطرح است که بر دو محور احتمال نشت گاز و وجود مواد محترقه و آتش زا در محل انفجار استوار است که علت قطعی حادثه در آینده ای نزدیک مشخص خواهد شد.
معاون فنی و عمرانی با اشاره به تخریب ۱۲ واحد مسکونی بر اثر انفجار یادآور شد:از این میزان سه واحد از قبل از وقوع حادثه خالی از سکنه بوده و برای ما بقی خانوارها نیز با مصوبه ستاد بحران، پنج واحد مسکونی از سوی شهرداری ملارد و سه واحد مسکونی نیز بواسطه شهرداری صفادشت در نظرگرفته شد و دو خانوار به دلیل وابستگی فامیلی که با هم داشتند در یک واحد تجمیع و مستقر شدند.
نظر شما