اسداله رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از دو سال قبل می شد چنین روزی را پیش بینی کرد اظهار داشت: از دو سال پیش شخصا در مصاحبه با رسانه ها بارها به این موضوع اشاره کردم و خطاب به مسئولان و متولیان ورزش گفتم نالههای اهالی کشتی را بشنوید و به آن توجه کنید، اما این اتفاق نیفتاد تا امروز که همین نالهها تبدیل به فریاد شد.
وی نامه رسول خادم به رئیس جمهوری و اظهارات صریح و بی پرده او در خصوص واقعیات ورزش کشور را حرکتی به موقع و سازنده تلقی کرد و افزود: این حرکت رئیس فدراسیون کشتی نه تنها از سوی اهالی کشتی بلکه از سوی دیگر ورزشکاران و مسئولان رشته های مدال آور المپیکی هم مورد تایید قرار گرفت چراکه این نامه هدفی جز جلب حمایت و توجه نداشت.
داور بین المللی و بازنشسته کشتی کشورمان، المپیک را اتفاقی بزرگ برای کشتی و ورزش ایران خواند و گفت: پوتین رئیس جمهور روسیه در آستانه المپیک ریو بارها به اردوی ورزشکاران به خصوص کشتی گیران این کشور رفته و بهترین امکانات و مکان را برای تمرین آنها انتخاب کرده است، اما متولیان و مسئولان ورزشی ما در مقایسه با مرد شماره یک روسیه چه کاری برای ورزشکاران المپیکی خود انجام دادند؟ متاسفانه در ایران رسم شده که مسئولان را تنها در زمان پیروزی و گرفتن عکس یادگاری در کنار ملی پوشان می بینیم و هیچگاه در زمان حمایت و رسیدگی به ورزشکاران، خبری از مسئولان ورزشی نبوده است.
رضایی در پاسخ به این سوال که چرا نامه رسول خادم رنگ و بوی سیاسی به خود گرفت اظهار داشت: متاسفانه برخی مسئولان عادت دارند تا کسی از آنها انتقاد می کند به آن ابعاد سیاسی می دهند در حالیکه اقدام اخیر رئیس فدراسیون کشتی سیاسی نبود و تنها یک هشدار جدی به مسئولان ورزش ایران تلقی می شد.
دبیر اسبق فدراسیون کشتی خاطر نشان کرد: رسول خادم از زمانی که قید شورای شهر و پست و مسئولیت خود در این حوزه را زد و به کشتی بازگشت، نه تنها اقدامات بزرگ و خلاقانه ای در این رشته انجام داد بلکه به کشتی ایران وجههای بین المللی و جهانی داد. او بود که توانست تمام پیشکسوتان و دلسوختگان کشتی را دوباره زیر یک سقف گردهم آورد و از نظرات و تجربیات انها بهره ببرد.
وی در خاتمه گفت: منصفانه نیست اظهارات دلسوزانه اهالی کشتی، اینگونه تلقی شود و از این حرکت که در جهت حمایت و دفاع از ورزش ایران است به عنوان اقدامی شخصی و سیاسی یاد شود.
نظر شما