به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرمانداری محلات، محمد پورکاظمی در نشستی با دستگاه های مربوطه استان مرکزی در حوزه ماهیان زینتی، افزود: فعالیت این شرکت در شهرستان محلات به تدریج سبب می شود افراد علاقه مند به انجام تحقیقات در خصوص ماهیان زینتی به این سمت هدایت شوند و در کنار آن دوره ها و کارگاه های مختلف آموزشی در این زمینه با حضور اساتید نیز برگزار می شود که البته این امر مستلزم برنامه ریزی بلندمدت است.
وی اضافه کرد: یکی از رویکردهای اصلی موسسه تحقیقات شیلات چابک سازی و بهره گیری از بخش های خصوصی به جای توسعه مراکز مختلف است که در این راستا اولین شرکت تحقیقاتی دانش بنیان ماهیان زینتی در محلات راه اندازی شد.
رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور ادامه داد: هدف موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور استفاده از تمام ظرفیت های علمی پژوهشی محققان داخلی و فعالان بخش خصوصی و به ویژه دانشجویان و اساتید برای حمایت از شرکت های دانش بنیان است.
پورکاظمی با اشاره به گردش مالی صنعت ماهیان زینتی اظهار داشت: هم اکنون در دنیا بیش از یک میلیارد دلار و در ایران ۵۰۰ هزار دلار گردش مالی در این صنعت وجود دارد که با حداقل هزینه می توان پتانسیل های فراوان خود را به اثبات رساند و موسسه تحقیقات علوم شیلات با این رویکرد حمایت جدی خود در بحث تقویت این شرکت های دانش بنیان را در این حوزه را انجام خواهد داد.
فرماندار محلات هم در این نشست با اشاره به اینکه این شهرستان دارای ظرفیت های مختلفی از جمله تولید ماهیان زینتی است، افزود: محلات با برخورداری از نیروی انسانی کارآمد به عنوان یکی از مهمترین منابع توسعه در این بخش از بستر بسیار مناسب و مساعدی برای رشد و توسعه صنعت ماهیان زینتی برخوردار بوده و در این زمینه تمهیدات مناسبی نیز اندیشیده شده است.
سید احمد سجادی افزود: در این راستا کلنگ احداث شهرک ماهیان زینتی با توجه به ظرفیت های این صنعت در شهرستان محلات همزمان با دهه فجر امسال به زمین زده شد و امیدواریم این شهرستان در سال های آینده به قطب ماهیان زینتی کشور تبدیل شود.
در پایان یاداشت تفاهم نامه سه جانبه ای در راستای گسترش صنعت ماهیان زینتی در محلات، میان موسسه تحقیقات شیلات ایران، فرمانداری شهرستان محلات و جهادکشاورزی استان مرکزی به امضا رسید.
نظر شما