به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه اشتغال استان با تأکید بر لزوم افزایش بهرهوری و اقتصاد مقاومتی گفت: باید ۳۰۰ درصد سرمایهگذاریها افزایش یابد تا رشد بهرهوری پنج درصد افزایش یابد.
وی خواستار آسیبشناسی تحقق نیافتن تسهیلات اشتغال شد و از بانکها خواست تا در فرصت باقیمانده نسبت به پرداخت تسهیلات اشتغالزا به متقاضیان ارائه شود و گفت: همچنین باید سهم بانکهای خصوصی استان در اقتصاد استان مشخص شود و باید همکاری بیشتری در اعطای تسهیلات اشتغالزا داشته باشند.
ربیع فلاح، با انتقاد از برخی بانکهای خصوصی استان در عدم توجه به پرداخت تسهیلات بند ج تبصره ۱۶، افزود: بانکهای خصوصی باید در رونق اقتصادی استان مشارکت جدی داشته باشند.
استاندار با اشاره به اینکه محور و موضوع اصلی فعالیت و برنامه اقتصادی کشور در سال ۹۵، اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد: تحقق این مهم توجه جدی همه دستگاههای اجرایی و همه آحاد جامعه را در رعایت محورهای اقتصاد مقاومتی در همه شئون زندگی و کار را میطلبد.
مقام عالی دولت در استان، بر آسیبشناسی دقیق از عدم تحقق دو هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در سال ۹۴ در استان تأکید کرد و بیان داشت: با توجه به تأکید رئیسجمهور مبنی بر تحقق رشد اقتصادی ۵ درصدی در سال ۹۵، باید همه دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل بهصورت جهادی فعالیت نمایند و زمینه ارتقاء اشتغال، سرمایهگذاری و تقویت فضای کسبوکار را فراهم آورند.
کامران اصغری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، اعتبارات تخصیصی از محل بند ج تبصره ۱۶ به مددجویان کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی در سال ۹۴ تاکنون را بالغبر ۸۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: جمعاً ۸۱ درصد از این اعتبارات تاکنون پرداختشده است.
وی طرحهای کمیته امداد امام (ره) از این محل را چهار هزار و ۹۶۶ و بهزیستی را هزار و ۵۸۱ طرح اعلام کرد.
پارسا رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران بابیان اینکه تا برنامه ششم اقتصادی باید رشد اقتصادی افزایش یابد گفت: این امر مستلزم توسعه سرمایهگذاری در استان است.
نظر شما