علیرضا قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه صنایع دستی استان همدان یکی از ظرفیت های مهم در تولید ثروت و ایجاد اشتغال و جذب گردشگر محسوب می شود، اظهار داشت: برای استفاده از این ظرفیت بازارچه های صنایع دستی استان همدان در کنار جاذبه های گردشگری شهر های استان برپا شده است.
وی با اشاره به صنایع دستی استان همدان مانند سفال لالجین، چرم همدان و مبل و منبت تویسرکان و مروار بافی ملایر و سبد بافی و گلیم بافی و معرق و قلم کاری روی سفال و هزاران صنعت دیگر افزود: در هر یک از شهرستان های استان همدان حداقل یک بازارچه و در برخی شهرستان ها مانند همدان و تویسرکان بیش از دو بازارچه در ایام تعطیلات نوروزی دایر است.
قاسمی با بیان اینکه ایجاد بازارچه های صنایع دستی موجب ایجاد بازار فروش مناسب برای صنعتگران در ایام نوروز است، عنوان کرد: معرفی صنایع دستی استان همدان و ظرفیت و توانمندی های آن، پرکردن اوقات فراغت گردشگران در کنار لذت بردن از جاذبه های تاریخی و طبیعی استان همدان، معرفی صنایع دستی استان و فرهنگ دیار هگمتانه و جذب گردشگر از اهداف بازارچه های صنایع دستی است.
قاسمی در ادامه سخنانش با بیان اینکه استان همدان رتبه نخست را در ارزیابی عملکرد صنایع دستی کسب کرده، افزود: صنایع دستی استان همدان تا کنون ۷۹ نشان ملی را کسب کرده که ۴۹ نشان ملی مربوط به سال جاری است.
وی با بیان اینکه صنعتگران استان همدان در بیش از ۱۵۰ رشته صنایع دستی فعال هستند، اظهار داشت: چرم همدان، مبل و منبت ملایر و تویسرکان و سفال لالجین و صدها صنایع دستی دیگر استان همدان نه تنها در کشور بلکه در دنیا بی نظیر است.
نظر شما