حاجعلی بحری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به معضل متکدیان شهری به عنوان یکی از دغدغه های موجود در اغلب قریب به اتفاق شهرها اظهار داشت:درشهر ملارد نیز کم و بیش این معضل احساس و مشاهده می شود که در فواصل مختلف با شدت و ضعف هایی همراه است.
عضو شورای اسلامی شهر ملارد افزود:با عنایت به بررسی های انجام شده، قریب به ۵۰ گدا در این منطقه شناسایی شده اند که اغلب آن ها از شهرهای دیگر و بعضا از کشورهایی همچون پاکستان در ملارد حضور پیدا می کنند.
بحری گفت: اکثر متکدیان شهر ملارد بصورت باندی فعالیت می کنند و انتظار ساماندهی این طیف از سوی یک ارگان یا نهاد، معقولانه و منطقی به نظر نمی رسد و باید با هم افزایی و همگرایی ویژه ای میان تمامی دستگاه های ذیربط این امر خطیر محقق شود.
عضو شورای اسلامی شهر ملارد عنوان کرد: باید توجه شود که میان مسکین و گدا تفاوت وجود دارد و به تعبیری مسکین به افرادی گفته می شود که علیرغم فقر مالی،مناعت طبع و عزت نفس خود را حفظ و دست نیاز به سوی مردم بصورت آشکارا و هویدا دراز نمی کنند.
وی در خصوص میزان کمک مالی شهرداری یا شورای شهر به افرادنیازمند در شهر ملارد گفت: کمک ها و مساعدت های مالی در حد توان و بضاعت موجود انجام می شود اما نمی توان به آمار و ارقام مشخصی اشاره کرد، زیرا متغیر است و در برخی موارد نیز کمک ها بصورت شخصی انجام می شود.
نظر شما