به گزارش خبرنگار مهر، ندا واشیانیپور صبح یکشنبه در نشست با خبرنگاران در خصوص طرحها و لوایح بررسی شده در یکصد و بیست و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: در این جلسه لایحه پیشنهاد نامگذاری یک خیابان اصلی، دو خیابان فرعی، یک پایانه، یک بوستان، دو پل عابر پیاده و چهار بنبست را که در کمیسیون فرهنگی اجتماعی ورزشی مورد بررسی قرار گرفت تصویب شد.
وی در ادامه به بررسی طرح پیشنهادی شش نفر از اعضای شورا در خصوص مزایا و فواید ارزیابی و عارضه سنجی ترافیک در ساختمانها و ابنیه با اعلام نظر کمیسیون حمل و نقل، محیط زیست و فناوری اطلاعات اشاره کرد و ابراز داشت: این لایحه برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع داده شد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه با تاکید بر اینکه یکی از موضوعات مورد توجه شورای اسلامی شهر اصفهان در دوره چهارم توجه به زیباسازی شهر اصفهان بوده است، افزود: در این رابطه جلسات متعددی با حضور شهردار تشکیل و به اجرای پروژههای متنوعی در اسفند ماه سال ۹۴ شد که با توجه به نظر سنجی صورت گرفته رضایت حداکثری شهروندان و مسافران اصفهان را به همراه داشته است.
اجرای ۷۰ طرح زیباسازی در اسفند سال گذشته
وی با اشاره به اینکه ۷۰ طرح زیباسازی در اسفند سال گذشته در شهر اصفهان اجرایی شده است، بیان داشت: این طرح ها در چهار بخش نورپردازی، المانهای حجمی، دیوارنگاره و اصلاح دیوارهای بتنی اجرایی شده است.
واشیانیپور با بیان اینکه طرحهای اجرا شده شروع تحول در زیباسازی شهر است، گفت: در سال جاری نیز شاهد اتفاقات خوبی در زیباسازی شهر اصفهان خواهیم بود.
وی ضمن قدردانی از فعالیتهای شهرداری اصفهان و دیگر نهادهای فعال در ستاد استقبال از مهمانان نوروزی اصفهان با اشاره به اجرای ۶۲ عنوان برنامه تفریحی – فرهنگی طی ۱۵ روز تعطیلات در اصفهان ابراز داشت: این برنامه در محورهای باغ فدک، صفه، ناژوان، پل خواجو، میدان امام علی در قالب جشنهای عیدانه که همه جشنها از دوم فروردین تا دوازدهم فروردین هر روز برگزار شد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان همچنین به برگزاری ۵۰ توریکروزه با متوسط ظرفیت ۳۵ نفر در ایام نوروز در هفت مسیر اشاره کرد و بیان داشت: همچنین برگزاری برنامههای هنری تئاتر طنز زمینه شادی و نشاط شهروندان و مسافران را فراهم ساخته بود.
وی همچنین به رونمایی از آمارنامه سال ۹۳ شهر اصفهان اشاره داشت و افزود: این آمار نامه در ۲۰ سرفصل از جمله سرزمین و آب و هوا، جمعیت، نیروی انسانی، کشاورزی، صنعت و معدن، نفت و گاز، آب و برق، مسکن و ساختمان، بازرگانی، بازارهای مالی، امور قضایی، بهزیستی و تامین اجتماعی، آموزش، بهداشت و درمان، فرهنگ و ورزش و گردشگری، مدیریت شهری، بودجه شهری، هزینه و درآمد خانوار، شاخصهای قیمت تدوین شده است.
واشیانیپور با بیان اینکه این آمارنامه هفتمین آمارنامه شهر اصفهان است، ابراز داشت: این آمارنامه با همکاری ۶۰ نهاد و ارگان شهری تدوین شده و با یک هزار و ۸۰۰ نفر ساعت کار با ظرفیت کارشناسی انجام شده است و نتایج آن در تصمیم گیریهای آینده موثر خواهد بود .
وی همچنین از تصویب بودجه ۹۵ شهراری اصفهان بر اساس مولفههای اقتصاد مقاومتی خبرداد و گفت: این بودجه به گونهای تدوین شده است که به صورت کامل قابیلت اجرایی داشته باشد.
نظر شما