۷ مرداد ۱۳۸۵، ۱۰:۲۳

رئیس کل بیمه مرکزی ایران درگفتگو با مهر :

استانداردهای نظارتی پس از واگذاری بیمه‌های دولتی تدوین می‌شود

استانداردهای نظارتی پس از واگذاری بیمه‌های دولتی تدوین می‌شود

رئیس کل بیمه مرکزی ایران از تشکیل کمیته‌ای در بیمه مرکزی برای مشخص کردن استانداردهای نظارتی و بیمه ای برای زمان پس از واگذاری بیمه‌های دولتی خبرداد و افزود: براساس این استانداردها، نحوه نظارت‌های بیمه مرکزی به شرکت‌های بیمه ابلاغ می‌شود.

نوروز کهزادی درگفتگو با خبرنگار اقتصادی مهربا اشاره به خصوصی سازی شرکت های بیمه دولتی گفت : با ایجاد ساز و کارها ، محیط و زمینه فعالیت بخش خصوصی ، همواره این بخش در تمام دنیا از بخش های دولتی موفق تر عمل کرده است.

وی اجرای سیاست اصل ۴۴ قانون اساسی و خصوصی سازی شرکت های بیمه را باعث پیشرفت و توسعه فعالیت های شرکت های بیمه دانست .

رئیس کل بیمه مرکزی با تاکید برنظارت برعملکرد شرکت های بیمه خصوصی تصریح کرد: شرکت های بیمه ای که خصوصی خواهند شد ، باید براساس روش های علمی و استانداردها  به فعالیت بپردازند.

وی اضافه کرد: به منظور اعمال نظارت برعملکرد شرکت های بیمه ، پس از خصوصی سازی باید در ابتدا استانداردهای نظارتی این شرکت‌ها تعریف شود.

کهزادی با تاکید براینکه نظارت بیمه مرکزی بر شرکت‌های بیمه ای به معنای مچ گیری نیست، تصریح کرد: این نظارت به معنای تعامل با شرکت های بیمه خصوصی و دولتی است .

رئیس کل بیمه مرکزی اظهار امیدواری کرد که شرکت های بیمه با استانداردهای صحیح ، اصولی و موثر بتوانند به فعالیت خود ادامه داده و سود منطقی را نیز به سرمایه گذاران خود پرداخت کنند.

وی در خصوص تاثیر خصوصی سازی در کاهش نرخ بیمه شخص ثالث اظهار داشت : این کاهش در تمام موارد ممکن نیست و باید هر مورد به طور مجزا مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گیرد.

کهزادی بیان کرد: نرخ بیمه ها در برخی از بخش ها قابل تعدیل و کاهش است اما در برخی بخش ها این تعدیل غیرممکن به نظر می رسد.

وی با اشاره به زیان دهی شرکت های بیمه در بخش بیمه شخص ثالث و سود آوری بیمه های باربری و آتش سوزی، گفت: با توجه به این شرایط ، نرخ برخی بیمه نامه ها را می توان کاهش داد و نرخ برخی بیمه نامه ها را نمی توان تعدیل کرد اما به طور کلی می توان ادعا کرد که خصوصی سازی شرکت های بیمه در نرخ بیمه نامه ها تاثیرگذار خواهد بود.

رئیس کل بیمه مرکزی بر ایجاد زمینه برای رقابت سالم اما غیرتخریبی در بخش مقررات بیمه با خصوصی سازی شرکت های بیمه تاکید کرد و افزود: در برخی مواقع ممکن است بخش خصوصی وارد رقابت هایی شود که در نهایت ضرردهی آن شرکت را در پی داشته باشد.

وی تصریح کرد: رقابت های خطرناک در بیمه موجب می شود که شرکت های بیمه (بیمه گذاران) در زمان انجام تعهدات خود با مشکل مالی مواجه شوندکه با توجه به این امر ، بیمه مرکزی نظارت های خود را در زمینه متناسب بودن قیمت ها و ایجاد زمینه رقابت شرکت های بیمه انجام می دهد.

کهزادی رقابت شرکت های بیمه را باعث کاهش نرخ بیمه شخص ثالث دانست و گفت : رقابت ناسالم شرکت های بیمه موجب تضعیف توان مالی و عدم انجام تعهدات آنها می شود.

کد خبر 358927

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha