۱۶ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۱۷

در جلسه مدیریت بحران چالوس مطرح شد؛

لزوم لایروبی سد انحرافی چالوس/۱۵۰ مسکن در معرض تخریب هستند

لزوم لایروبی سد انحرافی چالوس/۱۵۰ مسکن در معرض تخریب هستند

چالوس - مدیر امور منابع آب نوشهر، چالوس و کلاردشت بابیان اینکه سد انحرافی چالوس برای کنترل سیلاب نیست، اما از آن به‌نوعی برای این کاربری نیز بهره‌برداری می‌شود خواهان لایروبی پیاپی آن شد

به گزارش خبرنگار مهر، حامد عبدالهی لاشکی ظهر دوشنبه در جلسه مدیریت بحران چالوس اظهار کرد: سردهنه‌های کشاورزی به‌طور مرتب اصلاح می‌شوند، اما با توجه به اینکه سردهنه‌ها به شکل سنتی ساخته‌شده‌اند، با هر بارندگی تخریب می‌شوند.

وی ادامه داد: برخی از کشاورزان نهرهای پایین‌دست را لایروبی نکرده‌اند و گاهی برای استفاده بیشتر از آب، خودشان سردهنه‌ها را باز می‌کنند و همین امر باعث افزایش تخریب‌های ناشی از سیل است.

مدیر امور منابع آب نوشهر، چالوس و کلاردشت بابیان اینکه در بازگشایی سردهنه عسل سر با تنش همراه بوده است، تأکید کرد: در این مورد با یکی از اهالی مشکل قانونی وجود دارد و شکایتی نیز تقدیم دادگستری شده است، اما حتی اگر این مسئله نیز به سرانجام نرسد، برای استفاده کشاورزان از آب چاره‌ای اندیشیده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه آب‌گرفتگی ناشی از سیلاب تنها مختص اداره منابع آب و سردهنه‌ها نیست، تصریح کرد: با وقوع سیلاب تمام شهرستان درگیر می‌شود و به همین خاطر باید از تمام ظرفیت شهرستان برای پیشگیری از آن استفاده کرد.

مدیر امور منابع آب نوشهر، چالوس و کلاردشت در پایان با تأکید بر بازگشایی سردهنه‌های کشاورزی تا ۱۰ روز آینده گفت: تا زمانی که سردهنه‌ها به شکل مکانیزه احداث نشوند، چنین مشکلاتی وجود دارد، اما تا آن زمان ادارات دیگر می‌توانند برای تسریع در بستن یا باز کردن سردهنه‌ها با ما همکاری داشته باشند.

مهدی ردایی رئیس بنیاد مسکن چالوس و کلاردشت نیز اظهار داشت: تاکنون سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای شناسایی و تملک واحدهای مسکونی واقع در حریم رودخانه‌ها جذب شده است.

وی افزود: با همکاری آب منطقه‌ای بیش از ۱۵۰ واحد مسکونی شناسایی شده است که با توجه قرار داشتن در حریم رودخانه‌ها، با هر بارندگی، در معرض مواجهه با سیلاب و تخریب قرار دارند.

رئیس بنيادمسكن انقلاب اسلامي شهرستانهاي چالوس وكلاردشت ادامه داد: از این تعداد برای ۵۷ نفر کارشناسی رسمی انجام شده است، اما تنها ۲۹ نفر از آنان با قیمت کارشناسی شده موافقت کرده‌اند که املاک آنان خریداری و تخریب شد.

این مسئول با بیان اینکه کسانی که با قیمت کارشناسی موافق نیستند، همان‌هایی هستند که بیشترین خسارت را از سیل می‌بینند، یادآور شد: در سال گذشته برای ۲۵ نفر نیز برآورد خسارت شده و به اداره کل استان تحویل داده شده است.

وی در پایان با تأکید بر اینکه با توحه به مشکلات اقتصادی تنها بخشی از خسارت‌ها به صورت مبالغ چندمیلیونی به حادثه‌دیدگان پرداخت می‌شود، گفت: با وجود این نباید حادثه‌دیدگان سیل و به ویژه رانش منطقه سینوا را از یاد برد.

کد خبر 3590352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha