نعمت الله ترکی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به معضل بحران آبی به عنوان یکی از دغدغه های جدی مسئولان اظهار داشت:با عنایت به ارزیابی های انجام شده، یکی از اصلی ترین حوزه های هدر رفت آب معطوف به عرصه کشاورزی می شود که با حرکت به سمت آبیاری نوین بخش قابل توجهی از این معضل رفع و مهار خواهد شد.
معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران افزود:آبیاری قطره ای یکی از راهکارهای سازنده و تأثیرگذار در مدیریت بهینه مصرف آب کشاورزی در بخش زراعت محسوب می شود و با توجه به اهمیت موضوع، مجموعه دولت و استانداری توجه جدی را به این عرصه معطوف کرده است.
ترکی گفت:هدفگذاری ما در استان تهران بصورت منطقه ای تنظیم و طراحی شده که با عنایت به تقسیم بندی این عرصه به شهرستان های جنوب، جنوب شرق، غرب و جنوب غرب استان تهران که از کانون های اصلی فعالیت های زراعی و کشاورزی محسوب می شود، پروژه ها و طرح های آبیاری تعریف شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران عنوان کرد:طبق هدفگذاری های لحاظ شده، مقرر است ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان تهران تحت پوشش آبیاری قطره ای قرار گیرد که تاکنون ۳۰ درصد از این میزان محقق شده است.
وی افزود:در برخی مناطق همچون شهرستان شهریار، پروژه های عظیم و برجسته ای طراحی شده که طرح توسعه آبیاری قطره ای در وسعتی به میزان ۱۰ هزار هکتار تا سال ۹۹ مدنظر قرار دارد.
ترکی یادآور شد:با عنایت به اهمیت موضوع، دولت تسهیلات بسیار مطلوبی برای تحقق این امر خطیر در نظر گرفته که یکی از دستاوردهای برجسته دستگاه اجرایی به شمار می رود.
نظر شما