به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از آب و فاضلاب شهری هرمزگان، حسین خادمی به بیان چالشهای بخش آب استان پرداخت و گفت: در حال حاضر نیاز آبی استان ۴ هزار و ۵۰۰ لیتر بر ثانیه است درحالیکه میزان تولید فعلی ۴ هزار لیتر بوده و ۵۰۰لیتر بر ثانیه كمبود آبداریم. گرچه با بارندگیهای اخیر مشكل كمبود آب شهر بندرعباس رفع شده است اما در دیگر شهرهای استان نظیر؛ بندر خمیر، رویدر، فارغان، احمدی و ... همچنان با مشكل کمآبی مواجه ایم كه در حال حاضر جهت رفع چالش کمآبی در این شهرها، پروژههایی در دست اجرا داریم.
مدیرعامل آبفای استان تصریح كرد: كمبود اعتبارات و عدم تخصیص بهموقع آن از مهمترین چالشهای این مجموعه كه سبب توقف و كندی روند اجرای برخی پروژههای آب و فاضلاب در شهرهای استان شده است و انتظار میرود درزمینهٔ رفع چالشهای موجود از حمایت و مساعدت نمایندگان منتخب مردم در مجلس دهم بهرهمند باشیم.
خادمی همچنین عدم پرداخت مطالبات ۳۵۰ میلیارد ریالی نیروهای نظامی و انتظامی و مطالبات ۲۵۰ میلیارد ریالی ادارات و نهادهای دولتی را نیز از دیگر چالشهای این شركت عنوان كرد كه آبفا را با چالش نقدینگی و ارائه خدمات به مشتركان مواجه كرده است.
وی با اشاره به اینكه؛ تنها یکسوم قیمت واقعی آب توسط مشتركان پرداخت میشود، گفت: با توجه به بحران کمآبی در استان، بالا بودن هزینههای تولید و توزیع آب و فاصله معنادار آببها با قیمت تمامشده آن، بازنگری و اصلاح تعرفههای آب بسیار ضروریست.
احمد مرادی با اشاره به بحران خشكسالی در استان، ضمن تشكر از مدیران آب و فاضلاب استان در مدیریت این بحران، بر استفاده از ظرفیت شیرین سازی آب بهعنوان راهكار مناسب برای مقابله با خشكسالی تاكید كرد.
منتخب مردم بندرعباس در مجلس دهم با اعلام آمادگی جهت حمایت و مساعدت در رفع چالشهای بخش آب و فاضلاب استان در مجلس پیش رو، تصریح كرد: رفع چالشهای تامین آب به عنوان یكی از مهمترین دغدغه ها، نیازمند تحلیل كارشناسی و تلاش جدی مدیران آب استان در قالب برنامهای مدون است و قطعاً در این مسیر ضمن تعامل و حمایت از آن ها، پیگیری چالش های این بخش را در اولویت قرار خواهیم داد.
مرادی همچنین بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و در راستای اجرای پروژههای آب و فاضلاب و اشتغالزایی و ضرورت نهادینهسازی فرهنگ مصرف بهینه آب با توجه به استمرار 17ساله خشكسالی در استان تاكید نمود.
نظر شما