علیرضا باقری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تمام تلاش ما مصروف توسعه بازار و وصول مطالبات است که به نظر می رسد از سه ماهه دوم سال به تدریج بخش های متوقف شده این کارخانه شروع به تولید کنند.
وی با اشاره به دلایل تعطیلی بخش هایی از کارخانه منیزیم اکسید سربیشه، بیان کرد: کاهش تقاضا برای محصولات در بازار و افزایش مطالبات از مشتریان به تدریج منابع این شرکت را برای تولید در حداکثر ظرفیت کاهش داد.
باقری افزود: به همین منظور ناچار شدیم برای ایجاد تعادل میان منابع و مصارف خود پاره ای از تولیدات را که با عدم تقاضای بیشتری در بازار مواجه بوده، به صورت موقت متوقف کنیم.
مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد نسوز کشور ادامه داد: این توقف موقت، طی سه ماهه آخر سال ۹۴ به صورت برنامه ریزی شده اتفاق افتاد.
وی با اشاره به بیکاری کارگران این کارخانه، بیان کرد: این پیمانکاران تا آخر اسفند ماه قرارداد داشته و با توجه به پر بودن انبارها و کمبود منابع لازم برای تولید، تمدید قرارداد آنها از ابتدای سال ۹۵ برای مدتی موقت، از دستور کار شرکت خارج شد.
باقری با بیان اینکه در شرکت تهیه و تولید مواد نسوز کشور و شرکتهای وابسته آن حدود ۳۷۰ نفر مشغول به کار بوده اند، افزود: این تعداد در حال حاضر به ۳۱۰ نفر رسیده است.
وی ادامه داد: امیدواریم با گشایش بازارها در طی تابستان امسال تعدا کارگران نه تنها به حد اولیه برگردد، بلکه با راه اندازی مدول دوم کارگاه منیزیای ذوبی میزان اشتغال افزایش یابد.
باقری با بیان اینکه کارخانه اکسید منیزیم در سربیشه حتی در ایام تعطیلات رسمی نوروز امسال مشغول به کار بوده است، افزود: موضوعی که هم اکنون حساسیت برانگیز شده، عدم تمدید قرارداد برون سپاری سه کارگاه از کارگاه های تولیدی این شرکت است که جمعا ۱۵ درصد ظرفیت تولیدی این کارخانه را شامل می شود.
وی ظرفیت تولید کارخانه منیزیم سربیشه را ۵۲ هزار و ۵۰۰ تن در سال دانست و گفت: در سال گذشته حدود ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن تولید داشته ایم.
مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد نسوز کشور با بیان اینکه تعمیرات اساسی کارخانه تولیدات سال گذشته را ۱۷ درصد کاهش داد، افزود: به نظر می رسد در سال جاری حداکثر ۴۵ هزار تن تقاضا در بازار موجود باشد.
نظر شما