۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۵۶

مدیر عامل صندوق کارآفرینی خوزستان خبر داد:

اجرای طرح «یک روستا، یک محصول» در روستاهای آبادان و خرمشهر

اجرای طرح «یک روستا، یک محصول» در روستاهای آبادان و خرمشهر

آبادان - مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از اجرای طرح «یک روستا، یک محصول» در روستاهای آبادان و خرمشهر خبر داد.

اصغر نوراله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به انجام گفتگوهایی با موضوعیت احیای نخیلات در روستاهای آبادان و خرمشهر گفت: این طرح با حمایت مالی ارزان قیمت و همت و تلاش خود روستائیان انجام می شود.

وی با ابراز امیدواری از اینکه اجرای این طرح خروجی دل انگیز و خوبی را برای اهالی روستاها در پی داشته باشد، افزود: امید می رود تا این طرح روز به روز و سال به سال با قدرت بیشتر و با برنامه ریزی های بهتر، هدفمندتر و منسجم تر به پیش رود.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اظهار کرد: در راستای اجرای این طرح موضوع میانه کاری با هدف کسب درآمدهای هفتگی و یا روزانه و برای سایر محصولات همچون خرما می تواند درآمدزا باشد.

نوراله زاده با اشاره به اعلام آمادگی واحد متبوعه خود در انجام حمایت مالی از اجرای این طرح تصریح کرد: در این راستا دهیاران نقش تعیین کننده ای را به عنوان پشتیبان آگاه و با تجربه در روستاها و چشم بینای فرماندار ایفا می کنند که بایستی اطلاعات درستی را از ظرفیت ها و امکانات هر روستا ارائه داده تا امکان حمایت مناسب از روستائیان فراهم شود.

وی گفت: برای بهره مندی از تسهیلات پیش بینی شده برای اجرای این طرح علاوه بر داشتن شرایط عمومی، موضوع بیکار بودن فرد (عدم اشتغال در ادارات دولتی)، عدم پرداخت بیمه تمام وقت برای فرد و یا استفاده از بیمه شرکتها (شغل دوم محسوب نشود)، داشتن مستنداتی دال بر توانایی فرد شامل معرفی نامه ادارات مرتبط و یا بنچاق)، شرط سنی ۲۰ تا ۵۵ سال و سایر موارد در نظر گرفته می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سال گذشته سهم آبادان و خرمشهر از تسهیلات بانک کارآفرینی خوزستان در مجموع ۶ میلیارد تومان بود که امسال به رقم ۲۰ میلیارد تومان (به تفکیک دو تا ۱۰ میلیارد تومانی برای آبادان و خرمشهر) بالغ شد.

کد خبر 3594633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha