محمد تقی منوچهری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیتهای بالایی در عرصه کشاورزی است و بخش زیادی از مردم این استان در عرصه کشاورزی اشتغال دارند.
وی ادامه داد: یکی از بخشهای مهم کشاورزی استان بوشهر مربوط به عرصه نخیلات است که بخش قابل توجهی از خرمای کشور در استان بوشهر تولید میشود و شهرستان دشتستان نیز قطب خرمای استان بوشهر است.
رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به وجود بیش از پنج میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نخل بارور در استان بوشهر، گفت: شهرستانهای دشتستان، تنگستان، دشتی و جم از شهرستانهای خرماخیز استان هستند.
وی به برداشت بیش از ۱۴۵ هزار تن محصول از نخیلات استان در سال گذشته اشاره کرد و افزود: بر اساس بررسیهای صورت گرفته پیشبینی میشود که امسال بیش از ۱۵۰ هزار تن محصول از نخیلات استان برداشت شود.
منوچهری از خارک، رطب و خرما به عنوان محصولات نخیلات نام برد و اضافه کرد: گونههای مختلفی از خرما در استان بوشهر وجود دارد که این تنوع دارای مشتریانی در داخل و خارج از کشور است.
وی ادامه داد: هماکنون در مرحله گردهافشانی نخیلات هستیم که تا پایان ماه نیز ادامه خواهد داشت و برداشت خرما نیز از شهریور آغاز میشود و تا مهرماه ادامه خواهد داشت.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان بوشهر با اشاره به انجام گردهافشانی در بیش از ۸۰ درصدی نخیلات استان، تصریح کرد: در روزهای آینده شاهد تکمیل برنامه گردهافشانی در نخیلات استان خواهیم بود.
وی گفت: هیچگونه آفتی در نخیلات استان بوشهر مشاهده نشده است و آمادگی لازم وجود دارد که در صورت مشاهده آفات نسبت به دفع آن اقدام شود.
نظر شما