۲۳ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۴۱

مدیر کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه خبر داد:

ارائه ۸.۵ میلیون نفر ساعت آموزش فنی و حرفه ای در کرمانشاه

ارائه ۸.۵ میلیون نفر ساعت آموزش فنی و حرفه ای در کرمانشاه

کرمانشاه- مدیر کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه از ارائه ۸.۵ میلیون نفر ساعت آموزش فنی و حرفه ای در استان طی سال گذشته در دو بخش خصوصی و دولتی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، داوود ناصری امید پیش از ظهر امروز دوشنبه در نشست هم اندیشی مسئولان اداره کل فنی حرفه ای استان و دانشکده فنی دانشگاه رازی کرمانشاه، اظهار داشت: سازمان فنی و حرفه ای به عنوان متولی آموزش های غیر رسمی در کشور شناخته شده که در ۲ بخش دولتی و‌ خصوصی در راستای مهارت آموزی و‌ توانمندسازی جامعه فعالیت دارد.

وی‌ با اشاره به اینکه ۲۵ مرکز ثابت آموزش های فنی و حرفه ای در استان فعال است، افزود: از این تعداد بالغ بر ۶ مرکز در کرمانشاه و مابقی در شهرستان ها به آموزش مهارت های تخصصی فنی و حرفه ای می پردازند.

مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین بیش از ۳۰۰ آموزشگاه بخش خصوصی زیر نظر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان فعالیت می کنند.

وی با اشاره به وجود ۶ هزار آموزش استاندارد تعریف شده، گفت: بر اساس تعهدات سالیانه با سازمانها و دستگاه های اجرایی در جهت مهارت آموزی ها اعتباراتی جهت ارائه خدمات آموزشی در اختیار سازمان فنی و حرفه ای قرار می گیرد.

ناصری امید در ادامه بیان کرد: سال گذشته بالغ بر ۵ میلیون نفر ساعت در بخش دولتی و ۳ و نیم میلیون نفر ساعت در بخش خصوصی آموزش های فنی و مهارتی در استان کرمانشاه ارائه شده است.

مدیر کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه یادآور شد: بیش از ۵۰۰ حرفه مورد آموزش در استان به همراه آموزش های ادواری وجود دارد که ماهیانه برگزار می شود و در کنار آن نیز افراد در آزمون های مهارتی نیز شرکت می کنند.

وی با اشاره به اوج گرفتن فرهنگ مدرک گرایی در جامعه گفت: آمار بیکاری بیشتر در بین فارغ التحصیلانی است که دارای مدارک بالای تحصیلی حتی در مقطع کارشناسی و دکتری است.

ناصری امید افزود: در جلسات متعدد هم اندیشی با اساتید دانشگاه ها به چاره اندیشی جهت توانمند سازی پتانسیل عظیم دانشگاه و دانسجویان پرداخته شده ودرآینده گام های اساسی تری برداشته خواهد شد تا با ارائه آموزش های فنی و حرفه ای، افراد دغدغه اشتغال پس از فارغ التحصیلی را نداشته باشند.

وی ا اشاره به لزوم انجام برخی آسیب شناسی های مهارتی در بین دانشجویان و هدایت آنها به سمت آموزش های فنی، گفت: هرم میزان اشتغال و مقاطع تحصیلی در کشور ما نسبت به جوامع توسعه یافته معکوس است چرا که به تناسب نیاز جامعه رشته های تحصیلی تبیین نشده و بیشترین آمار و تمرکز مربوط به گروه رشته های انسانی است که این مسئله اصلی ترین آسیب را به جامعه می زند.

وی ابراز داشت: به عنوان مثال دانشگاه آزاد با ۳۶ درصد و دانشگاه پیام نور با بیش از ۲۵ درصد بیشترین آمار در جذب رشته علوم انسانی را دارند و ۱/۳ کل دانشجویان نیز در ۴ استان آذربایجان شرقی، تهران، اصفهان و خراسان رضوی متمرکزند که جای تامل است.

مدیر کل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم تعامل با دانشکده فنی مهندسی و آمادگی جهت ارائه آموزش های توانمند سازی و تخصصی اظهار داشت: انتظار داریم دانشجویانی که در دانشکده فنی و مهندسی تربیت می شوند در کنار مباحث تئوری از زیر ساخت های فنی و حرفه ای نیز بهره مند شوند.

هم چنین در ادامه این نشست هم اندیشی از کارگاه تولید بازار محور مرکز آموزشی فنی و حرفه ای شماه یک کرمانشاه به همراه جمعی از مسئولان استان بازدید به عمل آمد.

کد خبر 3595935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha