دكتر احمدي در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر افزود: بودجه جاري دانشگاه علامه طباطبايي از 12 ميليارد تومان در سال 84 به 22 ميليارد تومان رسيده است. اين بودجه در چهار برنامه به دانشگاه علامه داده شده كه بودجه آموزشي نسبت به سال گذشته مناسب نيست. اما در مجموع از نظر جاري در صورتي كه تمام 22 ميليارد تومان اختصاص يابد، مشكلي وجود نخواهد داشت.
وي در خصوص بودجه عمراني دانشگاه علامه طباطبايي در سال جاري اظهار داشت: بودجه عمراني اين دانشگاه در سال گذشته 6 ميليارد تومان برآورد شده بود كه دانشگاه توانست تنها يك ميليارد و 400 ميليون تومان از آن را جذب كند. اين بودجه در سال جاري 4 ميليارد تومان برآورد شده كه اميدواريم تمام اين بودجه اختصاص داده شود.
مدير كل بودجه و تشكيلات دانشگاه علامه طباطبايي گفت: البته در خوشبينانه ترين وضعيت دانشگاه با اين 4 ميليارد تومان تنها مي تواند دانشكده حسابداري و مديريت را كه اولويت بعدي براي انتقال به دهكده المپيك است را تا سال آينده بسازد.
وي اضافه كرد: برآورد دانشگاه جهت تجميع 70 ميليون دلار بوده است كه اين سهميه ارزي به عنوان فاينانس بر اساس تبصره سال 83 بوده و در سال 84 به دانشگاه ابلاغ شده است. البته اين ميزان به دليل اين كه بانك مركزي اعلام كرد سقف فاينانس از سقف حساب قانوني بيشتر شده است، در سال گذشته به دانشگاه اختصاص داده نشد و در سال جاري نيز با صحبت هايي كه با سازمان مديريت و برنامه ريزي صورت گرفته شد، به نظر مي رسد عملا منتفي باشد.
دكتر احمدي اظهار داشت: 18 ميليارد تومان نيز از محل منابع داخلي در نظر گرفته شده است و همچنين در صورت اعطا نكردن اعتبار فاينانس، دانشگاه 54 ميليارد تومان اعتبار از محل بودجه هاي عمومي كه دولت هر ساله تخصيص مي دهد، پيش بيني كرده است.
مدير كل بودجه و تشكيلات دانشگاه علامه طباطبايي گفت: بهترين شكل اين است كه سازمان مديريت و وزارت علوم برآورد هاي خود را از طرح تجميع دانشگاه علامه به عمل آورند و اعتبار لازم را اختصاص دهند و در ازاي آن در پايان 10 سال يك دانشگاه جامع تحويل گيرند.
نظر شما