۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۴۷

رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان:

۱۳۴ مدرسه کلنگی عشایری در خوزستان وجود دارد

۱۳۴ مدرسه کلنگی عشایری در خوزستان وجود دارد

اهواز - رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان گفت: تخریب و احداث ۱۳۴ مدرسه کلنگی و مخروبه اولویت آموزش و پرورش عشایر خوزستان است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید قنبری پیش از ظهر امروز دوشنبه در هجدمین جشنواره خیران مدرسه ساز آموزش و پرورش خوزستان و سومین جشنواره آموزش و پرورش عشایر خوزستان اظهار کرد: به اعتقاد من چهار شاخص توسعه پایدار وجود دارد که اولین مورد آن دغدغه بودن آموزش و پرورش برای آحاد جامعه است.

وی افزود: دومین شاخص بحث یاور است که باید بعد از ایجاد باور این باورها را به یاور تبدیل کنیم و با بسیج همه امکانات آموزش را به عنوان اولویت اول جامعه قرار دهیم.

رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان عنوان كرد: معلم نیز شاخص سوم است که در حقیقت طلوع و غروب هر جامعه به یک معلم بستگی دارد و شاخص چهارم نیز داور و حضور هوشمندانه مردم در فرآیند تعلیم و تربیت است که پای کار باشند و آنجایی که آموزش و پرورش دچار مشکل شود، نقد منصفانه داشته باشد كه البته در صورت نیاز مردم باید در بحث تقویت هم همکاری های لازم را داشته باشند.

قنبری بیا كرد: این جشنواره را برای بهسازی فضاهای آموزشی اینجا برگزار کردیم و حضور تمامی خیران را به فال نیک می گیریم چرا که طی این سال ها حضور خیران روند رو به رشدی داشته است و این خیران در طول سال گذشته تعهدات خوبی داشتند و یک میلیارد تومان را در مباحث مختلف سرمایه گذاری کردند.

وی تصریح كرد: یکی از دغدغه های آموزش و پرورش عشایر خوزستان بحث تنگنای مالی در مدارس شبانه روزی است که این مدارس در زمینه تأمین مایحتاج، ایاب و ذهاب دانش آموزان و سرویس بهداشتی با مشکلات مواجه هستند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان با اشاره به اینکه در زمینه احداث مدارس طی یک سال اخیر کارهای خوبی انجام شده، گفت: در حال حاضر ۱۴ هزار دانش آموز در ۱۴ منطقه داریم که در ۵۹۰ مدرسه تحصیل می کنند و همچنین یک هزار معلم و یک هزار و ۱۰۰ کلاس درس در آموزش و پرورش عشایر خوزستان داریم. ۱۳۹ مدرسه ما خطرآفرین و فرسوده هستند و ۶۶ مدرسه کانکسی ، ۱۵۱ مدرسه چادری و ۳۴ مدرسه استیجاری داریم.

قنبری گفت: با پیگیری هایی که صورت گرفته ۲۰ واحد مدرسه مشارکتی با مؤسسه قلم چی احداث خواهیم کرد. ۲۰ مدرسه توسط شرکت ملی نفت ایران و ۲۰ مرکز آموزشی و ساخت ۱۰۰ چشمه توالت توسط قرارگاه قرب کوثر ساخته می شود. همچنین چهار هزار دست لباس فرم از سوی انجمن اولیای مربیان آموزش و پرورش خوزستان بین دانش آموزان عشایر توزیع شد.

وی اظهار كرد: تخریب و احداث ۱۳۴ مدرسه کلنگی و مخروبه اولویت آموزش و پرورش عشایر خوزستان است. برچیدن مدارس چادری نیز اولویت بعدی ما است. همچنین بحث بدهی برای انشعابات آب، برق و گاز نیز یکی دیگر از مشکلات و همچنین نبود خوابگاه برای همکاران مستقر در مناطق عشایری نیز از جمله معضلات است.

رئیس آموزش و پرورش عشایر خوزستان عنوان كرد: متأسفانه مدارس شبانه روزی عشایری خوزستان بیش از ۵۰۰ میلیون تومان به اصناف بدهی دارند و در زمینه تأمین ایاب و ذهاب دانش آموزان هم مشکل داریم.

کد خبر 3601939

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha