دكتر "بهرام عين اللهي" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر افزود: ما ارتباط خود را با اساتيد بين المللي و موسسات بين المللي متخصص در آموزش پزشكي حفظ مي كنيم تا در سال آينده نيز كارگاهي در سطح بالا برگزار شود.
وي اضافه كرد: هنوز فردي كه براي كارگاه بعدي دعوت خواهد مشخص نشده اما با مشورت با افرادي از جمله دكتر "جان نورسيني" و دكتر "ژانت گرانت" كه از اساتيد برجسته آموزش پزشكي تخصصي هستند مشاور ديگري به ايران دعوت مي شود.
عين اللهي خاطرنشان كرد: همانطور كه در مباحث پزشكي و علمي هر فردي در رشته خود كار مي كند در بحث ارزشيابي و امتحانات نيز مباني علمي بسيار پيشرفته اي در دنيا وجود دارد كه به طور تخصصي بررسي مي شود.
وي يادآور شد: ما هم در كشور خودمان بسياري از مباني ارزشيابي تحصيلي را اجرا كرده ايم اما براي اينكه مي خواهيم هر سال بهتر از سال قبل باشيم سعي كرده ايم روش هاي ارزشيابي خود را پيشرفته تر كنيم.
دبير شوراي آموزش پزشكي و تخصصي با اشاره به برگزاري كارگاه هايي براي ارتقاء سطح ارزشيابي دوره هاي تخصصي اظهار داشت: هدف از برگزاري اين كارگاه ها تغيير ذهنيت در اساتيد و آموزش بيشتر آنها است تا در هيئت هاي تخصصي در برنامه هاي ارزشيابي خود به پايداري مناسب دست پيدا كنند.
وي سيستم هاي ارزشيابي موجود در دنيا را داراي دو مبناي ملي و دانشگاهي برشمرد و گفت: نخستين سيستم ارزشيابي دانشگاهي است، در واقع دانشگاه بايد به صورت شفاهي و كتبي به طور دائم دستيار تخصصي (رزيدنت) خود را بررسي كند.
عين اللهي اضافه كرد: ارزشيابي ملي نيز روش دوم است كه ما مي خواهيم در كشور هر دو روش را اجرا كنيم.
وي برگزاري اين كارگاه را براي افرادي كه در طراحي سئوالات نقش دارند مثمرثمر خواند و گفت: هر برنامه اي كه در دبيرخانه اجرا مي شود ارزشيابي مي شود و پس از برگزاري كارگاه نيز فعاليت اساتيد شركت كننده مورد ارزيابي قرار مي گيرد.
نظر شما