به گزارش خبرگزاری مهر، مرضيه گرد در خصوص بحث خرید خدمات آموزشی در سال تحصیلی آینده، اظهاركرد: ما به موضوع خرید خدمات آموزشی اعتقاد داریم و معتقدیم در مدارسی که امکان آن را ندارند که معلم یا فضا داشته باشند، خرید خدمات آموزشی باید صورت بگیرد.
رئیس سازمان مدارس غیر دولتی، توسعه مشارکت های مردمی و خانواده با بیان اینکه با خرید خدمات آموزشی، عدالت آموزشی نیز اجرا میشود، تصريح كرد: باید از ظرفیت مؤسسان و مدارس غیردولتی استفاده کنیم که این موضوع ممکن است استفاده از فضا و تجهیزات یا استفاده از نیروی انسانی باشد و البته در برخی موارد نیز آموزش و پرورش شرایط ویژهای دارد که در جهت کمک به مدارس غیردولتی انجام میشود که صندلی خالی از جمله این موارد است.
وي خاطرنشان كرد: دنبال طرحهایی هستیم که منجر به صرفهجویی برای آموزش و پرورش هم باشد چون اگر بخواهیم فقط روی بحث صندلی خالی تمرکز کنیم به تنهایی نیازهای آموزش و پرورش را پاسخ نمیدهد ولی معتقد به مشارکت و استفاده از ظرفیتهای مدارس غیردولتی هستیم.
گرد در خصوص اجرای طرح صندلی خالی در سال تحصیلی آینده افزود: ابتدا باید تمام برنامههای ساماندهی نیروی انسانی انجام شود ضمن اینکه ثبتنام مدارس غیردولتی و دولتی انجام شود و پس از اتمام تمام فرآیندها، در جایی که مدارس دولتی با تراکم بالا مواجه هستند و مشکلاتی دارند که نمیتوانند کلاس درس را برگزار کنند، تعدادی از دانشآموزان به بخش غیردولتی منتقل شوند.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی، مشارکتهای مردمی و خانواده در خصوص اعتبار براي طرح صندلی خالی در بودجه سال ۹۵ اظهار كرد: این اعتبار قاعدتاً در دل سرانه آموزشی قرار دارد یعنی قانون اجازه داده تا آنجایی که مشکلاتی وجود دارد متناسب با قوانین و تشخیص وزیر اقدام کنیم.
وی در خصوص سرانه آموزشی نیز يادآور شد: سرانه آموزشی با سرانه دانشآموزی متفاوت است و سرانه آموزشی آن چیزی است که بابت هزینه معلم و هزینههای دانشآموز پرداخت میشود که رقمی بیش از ۲ میلیون تومان است البته بنده رقم دقیق آن را نمیدانم اما کمکسرانه دانشآموزی رقمی است که به عنوان کمک به فعالیتهای جاری مدرسه پرداخت میشود.
گُرد اضافه کرد: در استانهایی مانند سیستان و بلوچستان،خراسان شمالی و گلستان و در مناطقی که مشکلات فضای آموزشی وجود داشت از این طرح استفاده شده است
نظر شما