به گزارش خبرنگار مهر، مراد عنادی مدیرعامل و مدیر مسئول موسسه فرهنگی مطبوعاتی جام جم پیش از ظهر امروز دوشنبه ۶ اردیبهشت در نشست خبری که به مناسبت ۱۰ اردیبهشت سالگرد تاسیس این موسسه و آغاز هفدهمین سال فعالیت آن برگزار شد، در سخنانی گفت: روزنامه جام جم سال ۱۳۷۹ راه اندازی شد و در بیش از یک دهه گذشته فراز و فرودهای زیادی را پشت سر گذاشته است.
وی که بیش از یکسال است مسئولیت این موسسه را برعهده گرفته است، در تشریح عملکرد خود تاکید کرد: کارهای مختلفی در این مدت انجام شده است و با توجه به اینکه جام جم دارای یک اعتبار و برند است و مزیت نسبی آن هم در سه حوزه رسانه، فرهنگ و اجتماع است، سعی شده است این حوزه ها تقویت شود و کارهایی هم با هدف تقویت فعالیت ها در بخش های بین الملل، سیاسی، اقتصادی و... در این موسسه انجام شده است.
عنادی از تغییرات شکلی و محتوایی در روزنامه جام جم در یکسال گذشته سخن گفت و افزود: زمانی که من فعالیتم را در این روزنامه شروع کردم، جام جم از جایگاه خودش تنزل پیدا کرده بود که خوشبختانه با تغییرات شکلی و محتوایی و همکاری همکاران تحریریه و واحد فنی، توانستیم تعداد مخاطبانمان را دوباره افزایش دهیم.
مدیر مسئول موسسه فرهنگی مطبوعاتی جام جم با بیان اینکه جام جم خرداد ۹۴ با جام جم اردیبهشت ۹۵ تفاوت های چشمگیری دارد، غلبه مطالب تحلیلی و دوری گرفتن از ایده روزنامه کاغذ اخبار را در جام جم از جمله تغییرات اساسی یاد شده ذکر کرد و گفت: جام جم که قبلا هفته ای یک یادداشت منتشر می کرد، الان هر روز یادداشت های تولیدی و نوشتاری منتشر می کند.
وی تقویت وجه تحلیلی را در مطالب صفحات داخلی این روزنامه از دیگر تغییرات صورت گرفته در مدت یاد شده ذکر کرد و توضیح داد: من معتقدم که نقطه تفاوت و تمایز یک روزنامه در عصر حاضر این است که محصولی فراتر از خبر به مخاطب تحویل دهد. ما در حوزه سوژه یابی و تولید محتوا هم با کمک همکاران تحریریه گام های خوبی برداشته ایم و به عنوان رسانه مکمل سازمان صدا و سیما سعی کرده ایم از ظرفیت های سازمان استفاده کنیم، چه در معاونت خبر، چه در معاونت سیما، چه در معاونت برون مرزی و چه در معاونت استان ها.
عنادی همچنین گفت: در چارچوب منویات مقام معظم رهبری ما در روزنامه جام جم توجه ویژه ای به بحث اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی داشته ایم و با تولید پرونده ها و بولتن هایی ویژه، به این موضوعات پرداخته ایم و ادعا می کنیم که در این دو زمینه، بیشترین حجم تولید محتوا را در قیاس با سایر رسانه های مکتوب داشته ایم.
مدیر مسئول موسسه فرهنگی مطبوعاتی جام جم وضعیت کنونی روزنامه متبوعش را مطلوب خواند و با اشاره به تغییراتی که در سال جاری در این روزنامه صورت خواهد گرفت، اظهار داشت: ما در سال ۹۵ به دنبال تقویت جام جم آنلاین هستیم و در مجموع افقی که برای روزنامه در نظر گرفته ایم، تبدیل شدن آن به یک روزنامه خانواده پرتیراژ است.
وی با اشاره به موضع روزنامه جام جم به عنوان ارگان رسانه ملی در خصوص مسائل روز از جمله بحث های اقتصادی و همچنین موضوع برجام گفت: سیاست ما در روزنامه جام جم، هرگز تخریبی نبوده و با وجود آنکه در پاره ای اوقات حق خود دانسته ایم که نقدهایی را نسبت به برخی مسائل صورت دهیم، با این وجود همیشه این نقدها با طرح دیدگاه های دو طرف یعنی موافقان و مخالفان بوده است؛ اگر در بحث برجام موضوعی مطرح شده، قطعا نظر طرف مقابل هم منعکس شده است.
عنادی استفاده از طنز و کاریکاتور را از دیگر تفاوت های روزنامه جام جم با دوره قبلی انتشار آن عنوان کرد و در خصوص رسیدگی به وضعیت معیشتی خبرنگاران این مجموعه نیز اظهار کرد: روابط ما با خبرنگارانمان ریاستی نیست بلکه مدیریتی است در بحث امنیت شغلی و امور مربوط به بیمه، ما در چارچوب هایی که معاونت مطبوعاتی تعیین کرده است، عمل کرده ایم و در حال حاضر قراردادهای اکثر نیروهای ما به صورت یکساله بسته می شود و سعی کرده ایم از قراردادهای ۳ ماهه و ۶ ماهه پرهیز کنیم.
مدیر مسئول موسسه فرهنگی مطبوعاتی جام جم در عین حال با تاکید بر اینکه تحریریه روزنامه جام جم نباید به گفته او یک تحریریه ایستا و نشسته باشد، گفت: تحریریه جام جم باید فعال، متحرک و به صورت میدانی عمل کند که خوشبختانه این مسئله با کمک همکاران تحریریه در حال تحقق است.
نظر شما