بهزاد ستاری در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: از این تعداد ۱۳۸ مهدکودک در شهرها و ۱۵۹ واحد در روستاها فعالیت دارند که در مجموع پنج هزار و ۱۸۶ کودک در مهدهای شهری و دو هزار و ۸۴۴ کودک در مهدهای روستایی خدمات دریافت میکنند.
وی آموزش پیش از دبستان را در رشد شخصیت و رشد اجتماعی کودک تعیین کننده خواند و افزود: کودک نیازمند برقراری ارتباط اجتماعی با گروه هم سن و سال خود است و در راستای فرآیند اجتماعی شدن کودک مهدها نقش کلیدی دارند.
مدیرکل بهزیستی استان از جمله خدمات ارائه شده در مهدهای کودک را ارائه خدمات آموزشی و کمکآموزشی، ارائه یک وعده غذای گرم به کودکان مهد روستاها عنوان کرد.
ستاری متذکر شد: با هدف حمایت اقشار نیازمند و آسیبپذیر بخشی از شهریه مهدکودک، کودکان سه دهک پایین درآمد نیز توسط بهزیستی تأمین میشود.
وی در خصوص وضعیت شهرستانها در میزان دریافت خدمات از مهدهای کودک تصریح کرد: شهرستان نمین به لحاظ کودکان بهرهمند از خدمات مهدهای کودک شهری و روستایی سنین صفر تا شش سال رتبه نخست را در بین سایر شهرهای استان دارد.
به گفته مدیرکل بهزیستی استان بعد از نمین بیله سوار در رتبه دوم و مشگین شهر و کوثر در رتبه سوم دریافت خدمات و بهرهمندی کودکان هستند.
نظر شما