به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدرضا گنجی در خصوص ضرورت تغییرات مدیریتی در انجمن بیماران کلیوی کشور گفت: ابتدا باید از زحمات تمامی اعضا انجمن که در این سالها این مسئولیت خطیر را به عهده داشتند تشکر و قدردانی کرد.
وی افزود: البته همان طور که اساتید برجسته نیز در دانشگاه ها بازنشسته می شوند و برخی پزشکان بعد از سالها فعالیت و کار از کادرومسولیت های پزشکی کنار گذاشته می شوند افرادی که ازمدیران انجمن هستند نیز باید بعد از چند سال فعالیت و تلاش در این زمینه کار را به نیروهای جوان تر بسپارند و به آرامش دردوران بازنشستگی بیاندیشند.
فوق تخصص بیماری های کلیه ادامه داد: با توجه به شناختی که از نیروها و مدیران جوان و البته باتجربه درانجمن بیماران کلیوی ایران دارم به نظرم بهتراست برخی مدیران کنونی بدون هیچ دغدغه ونگرانی میدان عمل واجرا را برای ارایه خدمات بهتر و گسترده تر به نیروها و مدیران جوانتر، شناخته شده و دارای برنامه بسپارند.
وی خاطرنشان کرد: از این رو موافق تغییرات جدی در هرم مدیریت انجمن بیماران کلیوی هستم و معتقدم بهتر است درمدیریت سنتی این انجمن تحولی چشمگیر صورت گیرد تا مردم و بیماران ازخدمات بیشتر و رفاه بهتری برخوردار شوند. ضمن اینکه امروزه استفاده ازروش های نوین مدیریتی یک اصل جدی به شمارمی رود.
دبیر انجمن پیوند اعضا ایران تاکید کرد: بالاخره دوستان باید بپذیرند که نمی توان سال ها به همان سیستم و روش های قدیمی به کار ادامه داد و در چنین شرایطی شاهد پیشرفت هم بود. بلکه بهتر است از نیروهای جوان و زبده بهره گرفت تا انرژی مثبت شان را به سیستم تزریق کنند که در نهایت مردم و بیماران بهره کافی و لازم را ببرند.
به تازگی پروفسور بهروز برومند پدرنفرولوژی ایران و ریاست پنج دوره انجمن نفرولوژی ایران و دکتر فصیحی عضو سابق هیئت مدیره انجمن نفرولوژی ایران نیز خواستار تغییرات بنیادی و جدی در مدیریت سنتی انجمن بیماران کلیوی شده بودند.
نظر شما