به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید طهائی در آیین افتتاح بیست و یکمین کنفرانس ملی شبکه های توزیع نیروی برق که با حضور مشاور عالی وزیر نیرو، نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی و مدیران و دست اندرکاران صنعت برق کشور در سالن همایش های دانشگاه آزاد کرج برگزار شد، ضمن معرفی شاکله استان از منظر جمعیت، منابع تولیدی و صنعتی توان و پتانسیل البرز را فراتر و بسیار گسترده از وسعت محدود جغرافیایی و ماهیت مهاجرپذیری آن خواند و اظهار کرد: رشد جمعیت کشور ۱.۲۹ درصد است این در حالی است که در استان البرز این رقم به ۳.۴ دهم درصد می رسد، با وجود استان جوان البرز با محدوده کوچک جغرافیایی خود در بسیاری از حوزه ها همچون تولیدات کشاورزی کشور، صنایع تولیدی، مراکز علمی و تحقیقاتی ملی، سرآمد است.
وی در ادامه افزود: استان البرز در حوزه توزیع برق با مشکل خاصی مواجه نیست اما در بخش تامین نیرو با توجه به بخش توسعه ای استان و استقرار شهرک های صنعتی و نیاز برق بیشتر به دنیال تامین نیرو هستیم که مقرر شده است پست های برق افزایش یابد.
۳۶۴ میلیون دلار، حجم معاملات در سرمایه گذاری های استان
استاندار البرز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بعد از برجام شاهد گسترش تعاملات تجاری و اقتصادی با کشورهای مختلف هستیم، افزود: رشد مازاد سرمایه گذاری در سال ۹۴ نسبت به دو سال گذشته از ۱۰ میلیون دلار به ۳۶۴ میلیون دلار افزایش یافته و بعد از برجام قردادهای متعددی با شرکت های داخلی و خارجی در استان منعقد شده و یا در حال انعقاد قرارداد است و نمونه آن احداث یکی از واحدهای تولیدی فولاد کشور است.
طهائی در حالی که در جمع دست اندرکاران صنعت برق کشور سخن می گفت، رهاورد مذاکرات سیاسی هیئت دیپلمات جمهوری اسلامی را لغو ۶ قطعنامه، برداشتن سد تحریم ها و حق دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای عنوان کرد.
استاندار البرز با اشاره به اظهارات رئیس جمهوری فرانسه مبنی بر اتحاد سران کشورها در سال ۲۰۱۴ علیه ایران، تصریح کرد: بعد از برجام با تدابیر مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری در دولت یازدهم شرایط مناسبی به همت و تلاش دولتمردان به وجود آمده است و هیئت های مذاکره کننده توانستند به اذعان فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه در سفر دکتر روحانی رئیس جمهوری و هیات ۹۰ نفر بخش خصوصی به ایتالیا، با مدیریت سیاسی سایه جنگ را از سر کشور بردارند.
استقرار ۲۳ مجتمع تحقیقاتی ملی در استان البرز
وی در بخش دیگری با اشاره به استقرار مراکز تحقیقاتی و پژوهشی ملی کشور در این استان بعنوان یکی از مهمترین مراکز پژوهش محور افزود: ۲۳ مجتمع تحقیقاتی و علمی با ۱۴۰ هزار دانشجو، البرز را به یکی از قطب های علم و فناوری کشور تبدیل کرده است.
استاندار البرز ضمن اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری از کرج به عنوان «ایران کوچک» این ظرفیت ها را در حوزه صنایع نیز شاخص دانست و تصریح کرد: وجود ۳۵۰۰ واحد صنعتی دارای مجوز و استقرار ۱۰۰ برندملی در استان البرز، تولید محصولات کشاورزی صادراتی، انواع تولیدات باغ های گلخانه ای و میوه های سرشاخه ای، در کنار تأمین شیر و تخم مرغ کشور، رده البرز را در طراز نخستین قرار داده است.
استاندار البرز چنین ظرفیت هایی را نیازمند تأمین انرژی مورد نیاز دانست و گفت: با توجه به اینکه بسترها برای بالندگی تولیدات وجود دارد پیش بینی می شود در سال های آینده برای افزایش بهره وری در همه حوزه های نیازمند تأمین انرژی، متناسب با فرایند رشد جمعیت مهاجرپذیر این استان هستیم.
به گزارش خبرنگار مهر، بیست و یکمین کنفرانس ملی شبکه های توزیع نیروی برق به مدت دو روز به میزبانی استان البرز و با برگزاری دوره های آموزشی تخصصی، عرضه توانمندی های داخلی در حوزه صنعت برق و الکترونیک، نشست های تخصصی پیرامون چالش های صنعت برق و ارائه و معرفی مقالات علمی، در محل دانشگاه آزاد اسلامی کرج دایر است.
نظر شما