به گزارش خبرنگار مهر، محمود چینی ظهر سهشنبه در آئین تجلیل از کارگران و کارفرمایان نمونه استان اصفهان با اشاره به اینکه در حال حاضر توسعه روابط دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان با صنایع استان اصفهان امری ضروری است، اظهار داشت: البته این ارتباط باید دو طرفه و مورد تقاضای دانشگاه و صنعت باشد.
وی توسعه بازرگانی و معرفی تولیدات داخلی در بازارهای خارجی را مهم ارزیابی کرد و افزود: امروزه ایران محل مناسبی برای فروش کالاها نیست و باید در زمینه صادرات برنامه ریزی کنیم.
کارفرمای نمونه استان اصفهان آموزش میان دورهای به کارگران فعال در هر صنعت را نیز یکی از نیازهای بازار کار و اشتغال استان اصفهان دانست و گفت: این اقدام باید با همکاری اساتید دانشگاهها تحقق یابد.
وی راهاندازی حسابداری صنعتی را مهم خواند و ابراز داشت: امروزه نمیتوان به بانکها اعتماد کرد و ازاین رو مسایل حسابداری در صنایع باید به روز شود.
چینی در ادامه نداشتن برنامه بلند مدت دولت برای کارفرمایان و تولید کنندگان را معضل تولید و به ویژه در بازار مسکن عنوان کرد و بیان داشت: برای نمونه در یکسال یک میلیون واحد مسکونی تولید شده است و نیاز مصرف کنندگان ۱۰۰ هزار واحد اعلام شده و این در حالی است که این یکی از مشکلات تولید در استان است.
اتاق فکر پیگیری مشکلات کارگری در استان تشکیل شود
افشین نوری خواه، کارگر نمونه استان اصفهان نیز در ادامه این جلسه تشکیل اتاق فکر برای پیگیری مشکلات کارگران و کارفرمایان را ضروری عنوان کرد و گفت: با تشکیل این اتاق فکر میتوان بسیاری از مشکلات واقعی اشتغال را احصا و آنها را برطرف کرد.
وی تاکید کرد: ضروری است که مسئولان حمایتهای لازم را از کارگران و کارفرمایان داشته باشند تا بتوان شاهد رشد و شکوفایی صنعت و اشتغال در استان باشیم.
نظر شما