به گزارش خبرنگار مهر، اللهداد محمدی ظهر چهارشنبه در کارگروه سرمایهگذاری استان افزود: در دوسال گذشته از مجموع کل حق بیمه ۲۵۹ میلیارد ریالی که وجود داشت ۲۱۴ میلیارد ریال خسارت به بهرهبرداران بخش کشاورزی پرداخت شد.
وی بیان داشت: باقیمانده غرامتهای پرداخت نشده استان نیز حداکثر تا پایان اردیبهشتماه به حساب خسارتدیدگان واریز میشود.
محمدی تصریح کرد:محمدی ۲۰ درصد از جمعیت استان در بخش کشاورزی شاغل هستند و تعداد محصولات تحت پوشش بیمه این استان ۶۰ محصول با ۲۲۱ گزینه بیمهگذاری است.
وی افزود: ۱۰۰ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی در استان وجود دارد که این تعداد بهرهبردار، ۲۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان را تحت تملک دارند.
محمدی با باشاره به افزایش پرداخت غرامتها به کشاورزان خسارت دیده گفت: در ۱۰ سال گذشته غرامتهای پرداختی از ۳۸ میلیارد در سال ۸۴ به ۲۱۴ میلیارد ریال در سال گذشته افزایش یافته است.
رئیس شعب بانک کشاورزی استان یاداور شد: نرم جهانی نسبتهای خسارت بین دو دهم تا چهار دهم است که میانگین ۱۰ ساله نسبت خسارت در این استان حدود ۱.۲ است.
وی کل بیمهگذاری انجام شده در بخش کشاورزی استان در سال زراعی ۹۳ و ۹۴ را در مجموع ۶۸ هزار و ۷۰۰ نفر عنوان کرد.
محمدی اظهار داشت: درصد عملکرد بیمهگذاری در مناطق سردسیری استان ۷۵ و در مناطق گرمسیری ۲۵ درصد بود و به تفکیک زیربخشی ۲۶ درصد از غرامتهای پرداختی را بخش زراعت و ۶۴ درصد از غرامتها را نیز باغات به خود اختصاص دادهاند.
وی افزود: آبزیان یک درصد، دام هفت درصد و طیورنیز دو درصد از غرامتها را به خود اختصاص دادند.
محمدی با اشاره به مهمترین عوامل خسارت زا در بخش کشاورزی استان گفت: مهمترین عوامل خسارت به بخش کشاورزی در استان تگرگ، سرما، طوفان، وزش باد، و بیماریها هستند.
نظر شما