۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۰۱

مدیرکل تعاون مازندران:

واحدهای تولیدی نیمه تمام مازندران فعال می شود

واحدهای تولیدی نیمه تمام مازندران فعال می شود

ساری - مدیرکل تعاون مازندران راه‌اندازی واحدهای نیمه‌تمام را اولویت مهم سال جاری بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران اصغری ظهر شنبه در مراسم بیست و هفتمین جشنواره امتنان از کارگران گروه‌های کار و واحدهای نمونه استان مازندران اظهار داشت: در سال گذشته با تعامل خوبی که وجود داشت شاهد تحقق همدلی و هم‌زبانی در تمام بخش‌ها بودیم و امسال نیز این همدلی و هم‌زبانی با محوریت اقتصاد مقاومتی سرلوحه اقدامات قرار می‌گیرد.

وی افزود: از آغاز مسئولیت تاکنون تعامل با جامعه کار و کارگر حرف دل بنده بود و خوشبختانه در این مدت مشکلی پیش نیامد که باعث دامن زدن به مشکلات دیگر شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، با اشاره به نگاه هوشمندانه مقام معظم رهبری و سیاست‌های خوب دولت خدمتگزار افزود: وزیر محترم کار، تعاون و رفاه اجتماعی در این هفته پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران، اولویت‌های حوزه تولید را برشمرد.

اصغری، با برشمردن منویات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی گفت: وظیفه ما عمل به همه بندبند منوبات رهبری است و اولویت‌های دولت نیز در همین راستا است.

 وی اولویت‌های دولت در بحث تولید را دو اولویت اصلی عنوان کرد و درباره سه اولویت اصلی دولت در بخش تولید گفت: رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی فعال، راه‌اندازی واحدهای نیمه‌تمامی که مشکلات اقتصادی مانع کار آن‌ها شد و نیز توسعه کارگاه‌ها ازجمله این اولویت‌ها است.

 مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، افزود: واحدهایی هم وجود دارند که در تولید، فروش و برگشت پول ناشی از فروش مشکلاتی دارند و توسعه این واحدها نیز در دستور کار دولت در سال جاری است.

اصغری، نگاه دولت به کسب‌وکار خرد را مثبت و درخور تحسین ارزیابی کرد و عنوان داشت: آموزش فنی و حرفه‌ای در روستاها و تأمین اعتبار در بخش‌های خرد نیز مورد اهتمام دولت و تأکید وزیر محترم کار، تعاون و رفاه اجتماعی است.

وی، بابیان اینکه مشکلات و موانع موجود واضح است و نیاز به کار کارشناسی ندارد، بر لزوم رفع موانع با بسترسازی مناسب تاکید کرد و با اشاره به نرخ سود بانکی به‌عنوان یکی از مشکلات تولید اظهار داشت: این نرخ بنابر نظر تولیدکنندگان با نرخ تولید توجیه‌پذیر نیست.

اصغری، افزود: تلاش و پیشنهاد دولت به مجلس، شورای پول و اعتبار و رئیس بانک مرکزی بر کاهش این نرخ بهره است و اگر بخواهیم باروحیه رویکرد اقتصادی مقاومتی اقدام و عمل پیش برویم اقدام اول باید از سوی مجلس شورای اسلامی برداشته شود.

وی با دست پاگیر خواندن برخی از قوانین بیان داشت: وقتی کارفرمایی از نرخ سود بانکی بالا گله دارد بنده پاسخی برای او ندارم البته خوشبختانه با راه‌اندازی دبیرخانه ستاد تسهیل برخی از این مشکلات حل می‌شود که زیرساختی نیست و به‌مانند مسکن عمل می‌کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، امیدواریم با شروع مجلس دهم در خردادماه نمایندگان نگاه دلسوزانه به تولید داشته باشند و از نمایندگان منتخب استان و شهرستان ساری انتظار داریم بر اصلاح قانون مالیات بر ارزش‌افزوده اقدام کنند.

وی، اظهار داشت: اگر زیرساخت‌ها تولید فراهم و موانع دست و پاگیر رفع شود شاهد رونق تولید و اقتصاد خواهیم بود که البته ممکن زمان‌بر باشد ولی نتایج کلی خوبی دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، بابیان اینکه اگر نگاه ما به رعایت مر قانون باشد مشکلات سخت‌تر و بیشتر از این خواهد بود ادامه داد: با شرایطی که از تحریم‌های خارجی و برخی جاها خود تحریمی در کشور داشتیم اگر نگاه قانونی ۱۵ سال پیش اجرا شود در شرایط اقتصادی امروز جواب نمی‌دهد.

اصغری، در ادامه با اشاره به اینکه بسیاری از کارخانجات ما با اعمال قانون کار تعطیل‌شده است، گفت: ارتقاء سطح فرهنگ کار، ارتقاء سطح فرهنگ کارفرمایی و ارتباط این دو قشر ازجمله برنامه‌ها است.

این مسئول در ادامه خاطرنشان کرد: با رعایت و عملیاتی کردن اصل شورای سازش به دنبال کاهش پرونده‌های اختلاف بین کارگر و کارفرما هستیم و نگاه ما صیانت از نیروی کار است و تمام تلاش‌ها در این راستا خواهد بود.

کد خبر 3612769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha