به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یونسی بعدازظهر شنبه در جلسه کارگروه طلاق شرق مازندران در فرمانداری بهشهر افزود: استفاده از توان مردمی میتوان با آسیبشناسی مناسب از معضلات و مشکلات و جلوگیری و در توانمندسازی و جلوگیری از افزایش طلاق در جامعه تلاش کرد.
وی گفت: مشاوره خانواده عاملی مهم در کاهش آسیبهای طلاق است که باید در دستور کار قرار گیرد و در این راستا شهرستان به مناطق مختلف تقسیم و افراد در معرض طلاق شناسایی و مشاوره داده شود.
معاون استاندار مازندران ادامه داد: موضوع طلاق باید باهدف کاهش آمار طلاق موردتوجه قرار گیرد و در این راستا با کاهش رشد طلاق در جامعه به سمت افزایش ازدواج حرکت و همچنین به سمت عملیاتی شدن کاهش ضریب طلاق حرکت کنیم.
یونسی اضافه کرد: اینکه از هر سه یا چهار ازدواج یک طلاق ثبت شود این کار مذموم و ناپسندی است که همه باید با برنامهریزی مناسب به سمت کاهش طلاق حرکت کنیم.
وی بابیان اینکه همه ما در قبال جامعه و مردم مسئول هستیم گفت: برنامهریزی مسئولان باید به سمت کاهش طلاق رفته و عوامل طلاق در شهرستانهای مختلف آسیبشناسی شود.
وی با اعلام اینکه یکی از علل مهم طلاق زوجین در شهرهای مختلف شرق مازندران، اعتیاد عنوان شد، گفت: مازندران یکی از پنج شهر کشور پایلوت اعتیاد است که باید در بحث کاهش اعتیاد همهجانبه با برنامهریزی و عملیاتی وارد شویم تا شاهد روند روبه کاهش باشیم.
وی گفت: توجه رسانهها به مسئله طلاق و بیان مشکلات ناشی از آن و همچنین ترویج ازدواج باید بیش از هرزمان دیگری باشد و در این راستا عملیاتی وارد شوند.
فرماندار بهشهر نیز وجود فضای مجازی را در تشدید عوامل مختلف طلاق مؤثر دانست و افزود: ارتباطات مجازی موجی از بدبینی و بیاعتمادی را در منازل حاکم کرده است که باید با دوری از فضای مجازی به سمت اعتمادسازی حرکت کنیم.
سید خالق سجادی بابیان اینکه مهمترین علل طلاق زوجین در بهشهر، اعتیاد عنوان شد گفت: مسئولیتپذیر نبودن، سو ظن، بدبینی و دخالت اطرافیان از دیگر عوامل طلاق در بهشهر است.
وی افزود: در بهشهر با تشکیل کارگروه مختلف برای کاهش طلاق اقدام شده است که امیدواریم در ادامه با برنامهریزی منسجم و ارائه راهحل جلوگیری از طلاق در افزایش آمار ازدواج و کاهش طلاق، موفق عمل کنیم.
نظر شما