احمد باقری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در سال زراعی جاری کشاورزان نهاوند نسبت به کشت ۱۲ هزار هکتار گندم آبی، ۷ هزار هکتار گندم دیم، ۵ هزار هکتار جو آبی و ۷ هزار ۵۰۰ هکتار جو دیم اقدام کرده اند.
وی مجموع این کشت ها را ۳۱ هزار و ۵۰۰ هکتار عنوان کرد و گفت: با توجه به بارندگیهای اخیر در شهرستان که طبق گزارشهای هواشناسی در ۷۰ سال گذشته بیسابقه بوده و شرایط مطلوب مزارع از کشاورزان شهرستان انتظار میرود نسبت به سمپاشی مزارع خود علیه علفهای هرز و آفت سن غلات اقدام کنند.
باقری اظهار داشت: خوشبختانه با همکاری و همراهی کشاورزان با کارشناسان اداره جهاد کشاورزی نهاوند ۹ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی نهاوند علیه سن غلات سمپاشی شده است.
وی افزود: در ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع غلات نیز علیه علفهای هرز، سمپاشی صورت گرفته است.
باقری با بیان اینکه انتظار داریم کشاورزان شهرستان در راستای تولید محصولی مرغوب و جلوگیری از ضرر خود در مراحل بعدی مبارزه همکاری لازم را با اکیپهای نظارتی و کارشناسان جهاد کشاورزی نهاوند به عملآورند، گفت: سمپاشی علیه پوره سن غلات باید در زمان موردنیاز انجام شود.
وی افزود: در این راستا تعداد ۸ شبکه مراقبت فعال و ۲۱ اکیپ از کارشناسان، آماده نظارت بر عملیات مبارزه با سن غلات هستند که در مراحل مختلف با همکاری کشاورزان کار سن زدایی را انجام میدهند.
باقری عنوان کرد: در این زمینه از کشاورزان انتظار میرود در صورت مشاهده سن در مزارع برای بازدید کارشناسان، کارشناسان ناظر و مروجان، مراتب را به اطلاع مسئول مراکز خدمات و یا مدیریت جهاد کشاورزی برسانند.
وی گفت: براساس پیش بینی ها امسال با توجه به بارندگیهای اخیر، برداشت غلات از اراضی کشاورزی نهاوند ۱۰ درصد افزایش یابد.
نظر شما