۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۲۹

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش:

تکریم معلم احترام به آینده کشور است

تکریم معلم احترام به آینده کشور است

کرمانشاه- مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش گفت: احترام به معلم در حقیقت احترام به جوانان و آینده کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، جبار رضایی در مراسم نمادین «سپاس معلم» که ظهر امروز یکشنبه در هنرستان صنایع شیمیایی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: آموزش و پرورش سنگ بنای سرمایه گذاری انسانی جوامع است و معلم علاوه بر نقش تعلیمی، رابطه‌ای دو طرفه و دیالوگ گونه با دانش آموز دارد.

وی سرمایه انسانی همچون داشتن مخترعین، پزشکان، حاذق و انسان‌های متفکر را از ملاک‌های پیشرفت یک کشور دانست و افزود: در روزگاری که خونریزی و سفاکی و غارت و تجاوز، سکه رایج در میان اعراب جاهلی بود خداوند متعال با پیامبر عظیم‌الشأن(ص) با کلام «إقرأ...» سخن گفت.

رضایی با بیان اینکه معلمان باید الگوی جوانان یک مملکت باشند، افزود: شاگرد جزئی از وجود معلم است و پیروزی و موفقیت دانش آموز سبب سرور معلم و همچنین اندوه او سبب افسردگی معلم می‌شود.

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش معلم را اسوه و الگوی دانش آموزان در ادب، شخصیت، منش، اخلاق و انسانیت دانست و افزود: احترام به معلم نباید در منزلتی پایین باشد بلکه احترام به معلم در حقیقت احترام به جوانان و آینده کشور است.

رضایی بیان کرد: اگر بخواهیم جوانان ما آینده سالم و فرهیخته‌ای داشته باشند باید جایگاه معلم فرهیخته و با منزلت والا باشد چراکه دانش آموز ادب و اخلاق و دینداری و وطن پرستی و ایثار و محبت را از معلم خود می‌آموزد.

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: روزگاری که جایگاه معلم شکسته شود آن روز فاجعه رخ می‌دهد و دیگر دانش آموز او را قبول ندارد و جامعه الگوی نفیس خود را از دست می‌دهد و لذا همه ما وظیفه داریم که نگذاریم الگوی معلمی شکسته شود.

وی خواستار توجه بیشتر رسانه‌ها و به ویژه صدا و سیما در راستای تکریم شایسته معلمان شد و گفت: بعضاً تصویری که از معلم در صدا و سیما ارائه می‌‎شود تصویری با کرامت نیست در صورتیکه باید تصویر معلمان شاداب و مقاوم و استوار نشان داده شود تا دانش آموزان به او اقتدا کنند.

رضایی همچنین به فرهنگ غنی کُرد اشاره کرد و افزود: فرهنگ کُردی فرهنگ آبا و اجدادی ایرانیان است و از جمله پایه‌گذاران زبان و فرهنگ فارسی ادبیات کُردی است و بخش وسیعی از ادبیات کلاسیک ما فهمیده نمی‌شود مگر اینکه ما به ادبیات کُردی مسلط باشیم.

کد خبر 3613446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha