به گزارش خبرنگار مهر، سیروس احمدی در نشست تخصصی «اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر» که امروز یکشنبه در محل سالن جلسات دانشکده فنی حرفهای سما برگزار شد، اظهار داشت: این جلسات کاربردی و عملگرا برای مبارزه با مواد مخدر و با هدف آگاه سازی جامعه است که در صورت تداوم میتواند در مقابله با اعتیاد در جامعه نتیجه بخش باشد.
وی با اشاره به اینکه دانشکده سما سال ۷۰ در کرمانشاه تاسیس شده است افزود: کادر هیئت علمی و فرهنگی این مرکز با برگزاری سمینار و مراسمات گوناگون در مقابله با اعتیاد و آگاه سازی جامعه طی این سالها برنامه ریزی کرده اند.
مدیر دانشکده فنی و حرفهای سما کرمانشاه گفت: آنچه امروزه در جامعه دانشگاهی کل کشور نگران کننده است مبحث شیوع اعتیاد در مراکز آموزشی است که قابل انکار نیست.
احمدی با ادامه توضیحات بیان کرد: متاسفانه شاهد هستیم که دانشجویان به مواد صنعتی روی آوردهاند و این مواد نیز شامل ۲ هزار نوع مواد مخدر است.
وی مشکلات و مسائل اجتماعی و خانوادگی در شیوع اعتیاد را دخیل دانست و گفت: در مواجهه با این معضل و چالش خانمان سوز اجتماعی باید بتوانیم آثار مخرب آن را از طریق آموزش و آگاه سازی آسیبها به حداقل ممکن برسانیم.
احمدی افزود: در واقع نمیتوان وجود مواد مخدر در دانشگاهها را انکار کرد اما راه حل اصلی برون رفت از این معضل فراهم کردن زمینههای آموزشی مقابله و مبارزه با اعتیاد به صورت جدی است.
نظر شما