۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۱:۴۸

فرماندار نکا:

شوراها در نهادینه کردن فرهنگ مشارکتی پیشتاز باشند

شوراها در نهادینه کردن فرهنگ مشارکتی پیشتاز باشند

نکا - فرماندار نکا گفت: شورا می‌تواند با تاسی از شعار سال جاری در فراگیر شدن اقتصاد مقاومتی و نهادینه کردن فرهنگ مشارکتی پیشتاز باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر احمدی شامگاه دوشنبه در همایش تجلیل از شوراهای بخش مرکزی که در مسجد پنج‌تن روستای چاله پل نکا برگزار شد، با اشاره به اینکه شورا بزرگ‌ترین و گسترده‌ترین نهاد مدنی و مشارکتی در کشور است بیان کرد: به میان آوردن مردم به عرصه تصمیمات کشوری ازجمله آثار و پیامدهای مثبت انقلاب اسلامی در طی سال‌های اخیر بود که با روند بسیار خوبی روبرو است.

وی از شوراها به‌عنوان عظیم‌ترین تشکل در جامعه اسلامی یادکرد که نقش مهمی در مشارکت، کارآفرینی، عمران و آبادانی کشور دارد لذا ازاین‌رو در طی این سال‌ها کارایی و عملکرد خود را در عمران و آبادانی شهرها و روستاها به‌درستی ثابت کردند.

فرماندار نکا با اشاره به شعار سال با عنوان اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل تصریح کرد: امسال که از سوی مقام معظم رهبری به نام سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نام‌گذاری شد و شورا می‌تواند با تاسی از این شعار در فراگیر کردن اقتصاد مقاومتی و نهادینه کردن فرهنگ مشارکتی پیشتاز باشد.

به گفته احمدی شوراها در شهر و روستاها در حوزه اقتصاد مقاومتی می‌تواند با بهره‌گیری از دانش و تجربه‌های نخبگان ضمن کمک به ارزش‌ها فرهنگ کسب‌وکار و رونق تولید را تعالی بخشند و در بخش دیگر با نشان دادن مدیریت جهادی عزم و توان خود را بر محرومیت‌زدایی، توسعه و آبادانی روستاها به‌کارگیرند.

نماینده عالی دولت در شهرستان اضافه کرد: در مدیریت جهادی شوراها باید با توسعه و پیشرفت همه‌جانبه، کاهش فقر، نا عدالتی‌های اجتماعی و جلب مشارکت مردمی و حرکت به سمت پروژه‌های بزرگ در روستاها را فراهم آورند درواقع این امر در سایه وحدت و هماهنگی بین شوراها و مردم محقق می‌شود.

وی افزود: با همکاری مردم شوراها می‌توانند با ارائه برنامه‌ریزی‌های مدون در جذب اعتبارات روستایی و شهری مؤثر واقع شوند و همچنین می‌توانند به‌عنوان بازوی توانمند مردم و دولت در تحقق شعار سال گام بردارند.

فرماندار نکا از شوراها و دهیاران به‌عنوان پناهگاه مردم و یاور نظام یادکرد که به‌عنوان پل ارتباطی بین مردم و دولت برای حل مشکلات مردم قدم برمی‌دارند.

حجت‌الاسلام محمدباقر محمدی لائینی در ادامه مراسم مسائل دینی، مذهبی و اخلاقی را ازجمله مسائل موردتوجه شوراها دانست و بیان کرد: اعضای شوراها در روستاها باید به‌گونه‌ای رفتار کنند که مسائل دینی و اخلاقی در کنار دیگر مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و عمرانی احساس شود چراکه پرداختن به این بعد در کنار دیگر مسائل کامل می‌شود.

امام‌جمعه نکا اضافه کرد: امروزه با وعده‌های پوچ و توخالی دشمن در استفاده از رسانه‌های شیطانی و ابزاری نفوذی در خانواده به نام ماهواره که به‌راحتی در خانه‌ها ورود پیداکرده نباید از مسائل اخلاقی در روستاها دور شد درواقع باید با نپذیرفتن این رسانه‌های شیطانی و شبکه‌های ماهواره‌ای آتشی که توسط دشمنان شعله‌ور شد همانند هدف شومشان ناکام و خاموش شود.

وی با اشاره به لزوم توجه و عملیاتی شدن شعار شال در روستاها توسط شوراها تصریح کرد: با توجه به اینکه امسال به اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل مزین شده است شوراها باید در این برهه زمانی بیش از هر زمان دیگری در پروژه‌ها و برنامه‌ها به‌صورت عملیاتی ورود پیدا کنند درواقع باید به‌جای شعار مرد عمل باشند تا از این طریق از حداقل امکانات موجود بیشترین خروجی را در روستاها رقم زنند.

 بخش مرکزی شهرستان نکا شامل ۷۴ روستا است که در این مراسم از ۲۰۸ شورای روستایی بخش مرکزی این شهرستان تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 3615033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha