به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا جعفری پیش از ظهر سه شنبه در نخستین همایش ملی زبانهای زاگرسی با بیان اینکه ۵۰ مقاله به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است، اظهار داشت: از این میان ۲۰ اثر برتر به همت گروه زبان شناسی و ادبیات فارسی دانشگاه پیام نور انتخاب شدند و به قلم جلال الدین کزازی به چاپ رسید.
وی عنوان کرد: دانشگاه پیام نور استان با توجه به ضرورتی که در خصوص پاسداشت زبان های بومی زاگرس وجود دارد این همایش را برگزار کرده است.
رئیس دانشگاه پیام نور گفت: نشریات مختلف با زبان های بومی، چاپ کتب درسی و غیر درسی با زبان ها و گویش های محلی و پرداختن به شعر و ضرب المثل هایی با زبان محلی و گویش های بومی، موجب وحدت ملی و همگرایی بیشتر در جامعه می شوند.
جعفری خاطر نشان کرد: نقش مکمل ادبیات بومی و محلی در تقویت و تکمیل زبان بومی بر کسی پوشیده نیست و بر این اساس دانشگاه پیام نور برای اولین بار اقدام به برگزاری این همایش کرده است.
وی با اشاره به اصل ۱۵ قانون اساسی که زبان و خط رسمی کشور را فارسی معرفی می کند، عنوان کرد: استفاده از گویش ها و لهجه و زبان های محلی و بومی هم بر این اساس در جامعه آزاد بوده و بی شک در راستای تقویت زبان فارسی و فرهنگ ملی است.
نظر شما