به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران گفت: رشد جشنوارهها و نمایشگاههای صنایع دستی در استان تهران یکی از چشم انداز برنامه های پیشبینی شده در سال ۹۵ نسبت به سالهای گذشته خواهد بود.
رجبعلی خسروابادی بیان کرد: بیدون شک عرضه بدون تقاضای صنایع دستی نتیجهای برای حمایت از هنرمندان در پی نخواهد داشت و ما در کنار برگزاری نمایشگاههای فروش صنایع دستی باید یک حس نیاز برای حضور محصولات هنری در سبد خرید خانوارهای تهرانی ایجاد کنیم.
وی با اظهار اینکه کمپین خرید صنایعدستی حس تعلق به حمایت از اشتغال هنرمندان ایرانی و رونق اقتصاد داخلی را ایجاد میکند، افزود: باید استفاده از کالای تولید داخل به فرهنگ جامعه تبدیل شود و یکی از مصادیق تحقق اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید هنرمندان هنرهای سنتی است.
خسرو آبادی تاکید کرد: اگر حتی یک عضو از خانواده هر تهرانی به کمپین خرید صنایعدستی بپیوندد و خریدها و هدیههای متفاوت را با خرید صنایعدستی جایگزین کند هم در اقتصاد صنایعدستی و هم در دریافت مطالبات هنرمندان موفق خواهیم بود و این فرهنگ را به سرعت در بین سایر اعضای خانواده نهادینه خواهیم کرد.
سیامک میرزایی مسئول برگزاری جشنواره تخصصی فرش، تابلوفرش و صنایعدستی گفت اولین جشنواره تخصصی فرش و تابلوفرش در تهران با حضور ۱۵۰ هنرمند در ۱۳ رشته از بیشتر استانهای کشور در ۴۰ غرفه تا ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار میشود.
میرزایی کاربردی کردن صنایع دستی را از اهداف برگزاری نمایشگاه صنایعدستی عنوان کرد و افزود: توجه به هنرهای بومی و سنتی امر مهمی است که باید به آن پرداخته شود که چنین نمایشگاهایی می تواند کمک زیادی به این امر مهم بكند.
دبیر برگزاری جشنواره گفت : صنایع دستی با ارزآوری و ایجاد شغل همراه است ولی با توجه به فاصه مردم از صنایع دستی باید از این داشتهها بیشتر از گذشته استفاده کرد.
۱۰۰ هنرمند صنایع دستی آثار هنری خود را در ۱۳ رشته در نمایشگاه نقش و نگار هنر ایران واقع در موزه فرش از تاریخ ۱۴ الی ۱۷ اردیبهشت ماه به معرض عرضه و فروش گذاشتهاند.
نظر شما