به گزارش خبرنگار مهر، حمید کارگر ظهر چهارشنبه در حاشیه جلسه با تولیدکنندگان و فعالان حوزه فرش در خرم آباد اظهار داشت: با پیگیری ها و همکاری های صورت گرفته با سازمان صنعت، معدن و تجارت، استاندای لرستان و مرکز ملی فرش ایران، مقرر شده که امکانات لازم در اختیار این حوزه قرار بگیرد تا پاتوق یا مرکزی برای فعالان این حوزه و فروش بافته های لری ایجاد شود.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین مسائلی که تولیدکنندگان و فعالان حوزه فرش مطرح کرده اند، نبود مرکزی برای ارائه فرش های استان و همچنین فروش آنها بوده است گفت: در این راستا استاندار لرستان قول مساعد داده اند که این دغدغه تولیدکنندگان فرش برطرف می شود.
رئیس مرکز ملی فرش ایران ادامه داد: نبود سرمایه برای تولید و پرداخت دستمزد از دیگر مشکلات تولیدکنندگان فرش لرستان است که ناهماهنگی و همراهی صندوق کارآفرینی امید با تولیدکنندگان از دیگر مشکلات جدی این حوزه است.
کارگر عنوان کرد: در این زمینه نیز با استاندار لرستان مذاکراتی داشتیم که مقرر شد استانداری لرستان با پیگیری علل عدم هماهنگی صندوق کارافرینی امید با فرشبافان، این مجموعه برای پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان فرش اقدامات و همکاری های لازم را انجام بدهد.
وی بیان داشت: بازپرداخت تسهیلات این صندوق با سود ۴ درصد است و می تواند تا سقف یک میلیارد تومان بر اساس شرایط تولیدکنندگان به آنها تسهیلات بپردازد.
رئیس مرکز ملی فرش ایران ادامه داد: در سیستم بانکی که بازپرداخت تسهیلات ۲۰ درصد و حتی بالاتر از آن است نه تنها برای تولیدکننده فرش بازدهی ندارد بلکه باعث ایجاد مشکلات بیشتر برای آنها می شود.
کارگر با بیان اینکه متاسفانه وضعیت پرداخت تسهیلات از سوی صندوق کارآفرینی امید در بیشتر استان ها به این شکل است گفت: حتی عنوان می کنند که تسهیلات این صندوق فقط در راستای ایجاد شغل پرداخت می شود و با این وضعیت تولید کننده فرش که قبلا ایجاد اشتغال کرده نمی تواند از این تسهیلات استفاده کند.
نظر شما