به گزارش خبرنگار مهر، حمزه اعتماد پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم گرامیداشت مقام معلم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری، شهدا را مظهر هویت ملی و دینی جامعه برشمرد و اظهار کرد: شهدا شناسنامه ملت بوده و رمز عزت، سربلندی و شرافت و سبب ماندگاری نظام مقدس اسلامی هستند.
وی با بیان اینکه سربلندی امروز جامعه ما مرهون تلاشهای بیشائبه معلمانی است که برای اعتلای هویت فرهنگی اسلامی و ایرانی دانش آموزان این مرز و بوم از هیچ تلاشی فروگذار نبودهاند، افزود: معلم چراغ هدایت و کشتی نجات افراد است.
اعتماد اظهار داشت: تکریم از مقام معلمان تجدید پیمانی با عهدهای وارسته و پل ارتباطی برای انتقال ارزشهای اخلاق مدارانه قدرشناسی از سکانداران عرصه آموزش به نسل آینده است.
فرماندار شهرستان دیر، معلمان را تاثیرگذارترین و مهمترین عوامل در سیستم آموزشی کشور برشمرد، و تصریح کرد: در صورتی که معلمان به نقش خود به عنوان یک تربیت دهنده خوب عمل نکند میتواند ضررهای جبران ناپذیری برای جامعه داشته باشد.
اعتماد با بیان اینکه تجلیل از معلمین باید رویکرد مردمی داشته باشد و مردم از معلمانشان تجلیل کنند، گفت: با توجه به جامعه آماری قابل توجهی که در بخش آموزش و پرورش شهرستان دیر وجود دارد، آینده روشنی در انتظار این شهرستان است، که تحقق این مهم نیازمند تلاش و پشتکار مضاعف است.
معلمان فرماندهان جنگ نرم هستند
امام جمعه دیر در این همایش با گرامیداشت و تبریک هفته بزرگداشت مقام، گفت: افتخارات امروز جامعه و تمام کسانی که در طول تاریخ این کشور، به مدارج بالا رسیده اند ناشی از تلاشهای شبانه روزی معلمان آنها است.
حجتالاسلام سید علی حسینی با اشاره به ابعاد مختلف زندگانی علامه شهید مرتضی مطهری اظهار داشت: دو شاخصه مهم علم و دانش، شناخت زمان و مبارزات سیاسی در آن مقطع از زمان، از مهمترین ابعاد زندگانی این شهید بزرگوار است.
وی با بیان اینکه معلمی شغل انبیاست و وظیفه اول انبیاء کار تربیتی بوده است، گفت: یک روزی در زمینه جنگ رزمندگان که عمدتا دانش آموزان و معلمان بودند و در جبهه ها حضور پیدا کردند، امروز فرماندهان جنگ نرم نیز معلمان هستند.
امام جمعه دیر، انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را انقلاب فرهنگی برشمرد و خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران بر پایه نهضت و فرهنگ امام حسین(ع) که همان فرهنگ ایثار و شهادت است بنا شده و این فرهنگ باید توسط سنگرسازان علم و دانش به نسل حال و آینده انتقال یابد.
حجتالاسلام سید علی حسینی گفت: اساس رشد و پرورش نیروی انسانی کشور آموزش و پرورش است.
تشریح دستاوردهای آموزش و پرورش
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر نیز در این همایش با تقدیر از تلاش های معلمان، گفت: معلم ترویجدهنده اخلاق و باورهای اسلامی در جامعه است.
احمد عبدالله زاده با بیان اینکه جامعه ما و به تبع آن آموزش و پرورش شهرستان دیر، در بعد معلمی و معلمپروری، خوب عمل کرده است، اظهار داشت: این مراسم به پاس قدردانی از زحمات قشر گرانقدری که مدیون آنها هستیم برگزار شد و این تجلیل، بخشی از ادای دینی است که بر گردن ما دارند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر، این نهاد را یکی از ارکان توسعه کشور برشمرد و افزود: ساخت ۳ مدرسه خیر ساز، ۲ مدرسه استثنایی خیر ساز، راه اندازی مرکز رفاهی فرهنگیان، ساخت و تجهیز سالن کنفرانس، راه اندازی پژوهشرا، راهاندازی دارالقران، تملک ۲ هکتار زمین به منظور ساخت اردوگاه دانش آموزی، راه اندازی کانون شعرا و نویسندگان،اجرای طرح نخبه پروری، اجرای طرح ارتقاء معدل، اجرای طرح اعتکاف عملی، اعزام ۹۰۰ دانشآموز به سرزمین راهیان نور، اعزام ۲ مرحله روحانیون از قم به مدارس و همچنین توسعه مدارس و مراکز غیر دولتی از خدمات آموزش پرورش در این سال تحصیلی است.
در این همایش، از ۱۲۶ فرهنگی بازنشسته، ۴۶۰ فرهنگی شهرستان دیر، ۸ معلم نمونه، یک معلم نمونه استانی و ۳۲ معلم شاخص شهرستان تجلیل شد.
نظر شما