به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی شکری عصر پنجشنبه در خلال گردهمایی دو روزه مسئولان ادارات و نهادهای تابعه تبلیغات اسلامی استان سمنان در سالن اجتماعات هتل گلستان موسسه فرهنگی نور مشهد، با اشاره به لزوم تحقق شعار سال ، ابراز داشت: هر پدیده ای برای موفقیت به پیوست فرهنگی نیاز دارد و تحقق اقتصاد مقاومتی نیز از این قاعده مستثنی نیست. لذا نهادهای فرهنگی مانند سازمان تبلیغات اسلامی با هم افزایی نهادهای فرهنگی می بایست در این راستا اهتمام ویژه ای داشته باشند.
وی افزود: هر پدیده ای در هر برهه زمانی اگر به مطالبه عموم تبدیل شد می توان انتظار موفقیت و اجرای آن در جامعه را داشت .پس اقتصاد مقاومتی نیز باید به مطالبه مردم از مسئولان بدل شود و برای این منظور، همراهی و هم افزایی نهادهای فرهنگی مانند تبلیغات اسلامی نیاز است.
تحقق شعار سال باید مطالبه همگانی شود
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه مردم را باید با حقوق اجتماعی آنها آشنا کنیم، گفت: اگر بخواهیم از لحاظ اجتماعی، رفاهی و اقتصادی وضعیت مطلوبی در جامعه تجربه کنیم باید مردم را مطالبه گر سازیم و اقشار مختلف را با حقوق حقه شان آشنا کنیم که این مهم، وظیفه و رسالت اصلی سازمان تبلیغات اسلامی در بحث فعالیت های فرهنگی است.
شکری با اشاره به رساله حقوق شهروندی در لسان امام سجاد(ع)، ابراز داشت: حقوق شهروندی که امروز با برَندِ خارجی در جوامع مطرح است، در سیره علمی و عملی ائمه اطهار(ع) مانند امام سجاد(ع) به وضوح وجود دارد که در آن حق معلم به دانش آموز، حق دانش آموز به معلم، حق شهروند در برابر حاکمیت، حق حاکمیت در برابر شهروند و ... توضیح و تفسیر شده است. پس سازمان تبلیغات اسلامی می تواند با تبیین فرهنگی این حقوق، مردم را به سوی مطالبه گرایی سوق دهد تا بتوانیم به خوبی شاهد تحقق اقتصاد مقامتی و شعار سال باشیم.
آموزش از سنین پایه راهی برای صرفه جویی
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به لزوم تغییر در الگوی مصرف بین اقشار جامعه، گفت: وقتی شعار سال به مطالبه همگانی بدل شد، به محاورات روزمره راه پیدا می کند، زمانی که این مهم به محاورات مردم راه پیدا کرد به فرهنگ بدل می شود و زمانی که به فرهنگ بدل شد منجر به اصلاح سبک زندگی می شود که این مهم، هدف غایی و نهایی تبلیغات اسلامی در گفتمان سازی تحقق شعار سال است.
شکری استفاده درست از محصولات تولیدی را یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و ابراز داشت: صرفه جویی در انرژی و مصرف بهینه همچنان در کشور نهادینه نشده و از سوی دیگر در سال های اخیر، در داخل کشور، به کیفیت بهای لازم داده نمی شود که اصلاح این مقوله می تواند تاثیر بسزایی در اصلاح سبک زندگی داشته باشد.
وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت های داخلی نخستین گام افزایش بهره وری و درنهایت مصرف بهینه است که به نظر می رسد این امر، می بایست از داخل ادارات و سیستم اداری آغاز و سپس به همه بخش های جامعه نشر پیدا کند که در این میان نهادهای اجرایی نقش ویژه ای دارند. از سوی دیگر اگر می خواهیم نسلی صرفه جو را در آینده داشته باشیم باید بر روی آموزش و پرورش سرمایه گذاری ویژه کنیم و آموزش از سنین پایه را در دستور کار قرار دهیم.
تکریم ارباب رجوع شعار سال ۹۵ تبلیغات اسلامی سمنان
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان در بخش دیگری از سخنان خود از تکریم ارباب رجوع به عنوان شعار عملیاتی سال۹۵ این سازمان نام برد و گفت: تکریم ارباب رجوع در دین مبین اسلام نیز به کرات سفارش شده است.
شکری نهادهای اداری را عناصری برای خدمت رسانی و گره گشایی از کار خلق دانست و تاکید داشت: زبان نرم در رابطه با مردم حتی در زمانی که پاسخ منفی است، می تواند کرامت انسانی را حفظ کرده و تحقق تکریم ارباب رجوع را در پی داشته باشد. لذا اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، سال۹۵ را سال تکریم ارباب رجوع نام می نهد.
وی افزود: مردم ایران اسلامی به نظامی بر پایه دین خدا و کلمه الله رای دادند و برای پیروزی این نظام جوانان خود را اهدا کردند و امروز اگر بستری برای خدمت رسانی به این مردم در داخل مجموعه های اداری مهیا شده، باید بدانیم که از بابت وجود همین مردم است، لذا خدمت رسانی به مردم باید در دستور کار قرار گیرد.
نظر شما