به گزارش خبرنگار مهر، سعید میرزاپور پیش از ظهر شنبه در جلسه ساماندهی بافتهای فرسوده استان اظهار داشت: مازندران بر اساس مطالعات انجامگرفته در ۳۸ شهر دارای چهار هزار و ۸۰۰ هکتار بافت فرسوده وجود دارد و شهر ساری با محدوده بافت فرسوده بالغبر ۶۰۰ هکتار بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.
وی همچنین مساحت سکونتگاههای غیررسمی مصوب در شهرهای ساری، آمل، بابل، قائمشهر و نکا را بالغبر ۱۲۰۰ هکتار بیان کرد.
وی در ادامه افزود: سند ملی راهبردی احیا، بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری علاوه بر محدوده بافتهای فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی، محدودههایی با کاربریهای ناهمگون، تاریخی و روستاهایی که در محدوده شهرها قرارگرفتهاند را شامل میشود.
وی این سند را فرصتی مناسب بهمنظور اجرایی شدن سیاستها در محلات هدف در راستای اهداف عالی اقتصاد مقاومتی و بهبود شرایط اجتماعی و محیطی ساکنان محلات هدف عنوان کرد.
میرزاپور ارائه تسهیلات در محدودههای هدف را از بستههای تشویقی دولت عنوان نموده که میزان تسهیلات در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر ۴۰۰ میلیون ریال و شهرهای کمتر از جمعیت موردنظر، ۳۰۰ میلیون ریال برای هر واحد مسکونی است.
وی در ادامه ضمن اشاره به حجم زیاد متقاضیان، میزان سود تسهیلات را بهطور متوسط ۲۴ درصد در دوره مشارکت و ۲۱ درصد در دوره بازپرداخت بیان کرد و بر اساس هماهنگیهای انجامگرفته متقاضیانی که در سامانه تسهیلات ثبتنام کنند از یارانه ۱۰ درصدی بهرهمند خواهند شد.
میرزاپور در پایان ضمن تأکید بر اینکه به محدودهها و محلات هدف میتوان بهعنوان یک فرصت در راستای پیشرفت استان نگاه داشت خواستار اتفاقنظر مابین متولیان و مدیران شهری به مقوله مهم احیاء و بهسازی محلات موردنظر شد.
رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی مازندران استفاده از ظرفیتهای بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری را فرصتی برای توسعه استان دانست.
نظر شما