به گزارش خبرگزاري مهر ، سردار سيد محمد حجازي گفت: اگر مسئولان از نزديك در جريان فعاليت ها قرا بگريند با ارزيابي اثر بخشي در عرصه هاي مختلف رغبتي درآنان ايجاد مي شود كه با تمام قوا به كمك اين طرح بيايند.
وي توضيح داد: يك جوان به جاي اين كه وقت خود را به بطالت بگذراند با عرصه هاي توليد فعالت وخلاقيت آشنا مي شود و به طور جدي تحت تعليم وتربيت قرار مي رگيرد.
حجازي افزود: بنابراين اردوهاي هجرت دو اثر بخشي عمده در سازندگي انساني و عمراني ايجاد مي كنند.
فرمانده نيروهاي مقاومت بسيج با اشاره به استقبال چشمگير دستگاه هاي اجرايي ازاردوهاي هجرت از گسترش اين اردوها در سال آينده خبر داد و كمك هاي هم جانبه و مجلس را براي اجراي هر چه بهتر اين طرح را خواستار شد.
وي گفت: متاسفانه هنوز اين اعتبارات استاني جذب نشده كه با پيگيري هاي انجام شده و حمايت استانداران به زودي اعتبارات مذكور به اردوهاي هجرت بسيج سازندگي اختصاص مي يابد.
فرمانده نيروي مقاومت بسيج با اشاره به نقش محروميت زدايي اردوهاي هجرت بسيج سازندگي از استان هاي كم برخوردار كشور گفت: تا كنون در چندين نقطه محروم كشور به خصوص در استان هاي سيستان و بلوچستان هرمزگان چهارمحال و بختياري و كهكيلويه و بويراحمد و خراسان جنوبي كمك هاي ويژه اي به توزيع مايحتاج عمومي در بين مردم و اعزام تيم هاي پزشك به مناطق محروم روستايي توسط جوانان بسيجي انجام شده است.
حجازي ، هدف عمده برگزاري اردوهاي هجرت را غني سازي اوقات فراغت جوانان دانست و محروميت زدايي و سازندگي را به عنوان اهداف بعدي و حاشيه اين اردوها عنوان كرد.
فرمانده نيروي مقاومت بسيج با اشاره به اينكه فعاليت اردوهاي هجرت مختص به تابستان نيست ، گفت: فعاليت ها در تمامي عرصه ها از جمله درعرصه كشاورزي و منابع طبيعي و به ويژه درختكاري در اسفند ماه ادامه خواهد داشت.
به گزاش ستاد اطلاع رساني اردوهاي هجرت بسيج سازندگي ، در بودجه سال جاري 80 ميليارد ريال براي اين اردوها در نظر گرفته شده كه تا كنون اين ميزان 20 ميليارد ريال جذب داشته و 60 ميليارد ريال آن بايد از اعتبارات استاني تخصيص داده شود.
نظر شما