به گزارش خبرنگارمهر، محمدرضا وطنی در هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان گلستان که ظهر سه شنبه در گرگان برگزار شد، گفت: ۲۴۰ سال پیش یکی از اقتصاد دانان بزرگ دنیا موضوعی مطرح کرد و تاثیر آموزش و پرورش را در امر اقتصاد و ارتباط متقابل این دو عنوان کرد.
وطنی افزود: پژوهش ها و تحقیقات زیادی انجام شده است و حدود ۵۰ سال پیش علم اقتصاد آموزش و پرورش از بحث و بررسی بیرون آمد و در قالب این مباحث خودش را نشان داد.
وی تصریح کرد: از آن به بعد همه جوامع سعی کردند آموزش و پرورش داشته باشند تا مرجع توسعه پایدار در کشور وجود داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان افزود: همه جوامع متوجه شدند برای توسعه اجتماعی، اقتصادی و توسعه فرهنگی باید به آموزش و پرورش توجه کنند و مردم به دنبال تحصیل علم و مهارت رفتند و تغییر نگرش ها را عنوان کردند.
وطنی با بیان اینکه اقتصاددانان بزرگ دنیا توجه همه را به آموزش و پرورش جلب کردند، گفت: من دو خواسته از مسئولان و مدیران آموزش و پرورش دارم .
وی تصریح کرد: از مسئولان که مرجع برنامه ریزی هستند می خوام الویت برنامه ریزان، آموزش و پرورش باشد وبخش مهمی از اعتبارات کشور را به آموزش و پرورش تخصیص دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان در ادامه گفت: از مدیران آموزش و پرورش این تقاضا را دارم که به محصولات علمی اقتصاددانان توجه کنند و بر اساس دانشی که آن ها این کارها را انجام می دهند تصمیماتی را در آموزش و پرورش اتخاذ کنند.
محمدرضا وطنی افزود: یک زمانی نگاه اقتصاد دان ها به این شکل بود که هر جامعه ای طلا و اندوخته قوی تری داشته باشد موفق تر است اما امروزه به این نتیجه رسیده اند که هر جامعه ای کارآفرین بیشتری داشته باشد موفق تر است و توسعه می یابد.
وی بیان کرد: جامعه های توسعه یافته، توسعه خود را از مراحل ابتدایی تدریس به کودکان یعنی پیش دبستانی آغاز کرده اند؛ به این شکل که از کارخانه ها می خواستند تا کارهایی که در توان این کودکان است توسط کودکان انجام شود.
وطنی با تشکر از خیرین مدرسه ساز گفت: نگاه شما به نیاز مدرسه سازی در استان نگاه زیبایی است و از آنجایی که استان گلستان موقعیت خوبی ندارد ما به این نگاه نیاز بیشتری داریم.
نظر شما