عليرضا اصفهاني زاده درباره تازه ترين برنامه هاي رشته مجسمه سازي در دانشگاه به خبرنگار "مهر" گفت: "در حال حاضر طرحي به معاونت پژوهشي دانشگاه هنر داده ايم كه مراحل تحقيقاتي آن انجام مي شود و قرار است گرايش هاي مختلفي به رشته مجسمه سازي تزريق شود. با تصويب و پذيرش اين طرح، بستر مناسبي براي فارغ التحصيلان رشته مجسمه سازي در بازار كار شكل مي گيرد."
مدير گروه مجسمه سازي دانشگاه هنر درباره معضلات موجود در اين حوزه نيز تصريح كرد: "مجسمه سازي در رديف هنرهايي است كه بيشترين طيف علاقمند دانشجويان به خصوص در ميان زنان را دارد. در واقع بيشتر دانشجويان رشته مجسمه سازي امروز زنان هستند تا مردان. در حالي كه رشته مجسمه سازي به لحاظ فعاليت هاي اجرايي براي دانشجويان زن قابل تحمل نيست و نيروي انساني قوي تري مي طلبد."
وي در ادامه افزود: "گرچه نمي توان اين امر را انكاركرد كه دانشجويان زن و مرد در دانشگاه به لحاظ ابعاد محتوايي و فكري با يكديگر كاملا برابرند، اما اين مساله باعث مي شود برخي برنامه هاي آموزشي از نظر محتوايي حذف شود. برنامه هاي موثري هم در زمينه هنر مجسمه سازي انجام داده ايم كه آرايش دروس و بازنگري در درس هايي كه قابليت آزمايشگاهي دارند از جمله آنهاست."
اصفهاني زاده كه در حوزه نقاشي و مجسمه سازي نيز فعاليت مي كند، در حال حاضر اجراي سراميك هاي موزه امام خميني (ره) به همراهي تعدادي از دانشجويان مجسمه سازي است و هفتاد درصد كار را انجام داده است. اين پروژه به پيشنهاد ستاد اجرايي مرقد امام خميني (ره) است و اصفهاني زاده مديريت آن را بر عهده دارد.
نظر شما