به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسن عصاره، در نود و یکمین جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی اظهار کرد: وظیفه همه ما است که بر روی فرهنگسازی و ترویج علم و فناوری گیاهان دارویی در قشر دانش آموز بیشتر کار کنیم و آنها را برای فعالیت های بیشتر و موثرتر در آینده، توسط این دانش کاربردی آماده سازیم.
عصاره افزود: با حرکت کند گیاهان دارویی نمیتوانیم خیلی معنی دار در اقتصاد وارد شویم، مگر اینکه نسلهای آینده به درک خوبی در این زمینه برسند که هر گیاه دارویی میتواند زنجیرهای توسعه و اقتصاد متکی به خود را داشته باشد.
وی در بیان چگونگی ورود و همکاری به آموزش و پرورش و این مفاهیم ابراز کرد: برای مثال جشنواره دانش آموزی بهانهای برای این ورود است؛ در مسیر ورود ما، آزمایشگاهها، دروس، گردشهای علمی، مسابقات ملی، سمینارهای دانش آموزی و غیره جلوههایی هستند تا ما بتوانیم پیام خود را به نسل جوان که ذهنی آماده دارد و میتواند انتخاب گر خوب برای آینده اش باشد وارد کنیم.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی گفت: همانطور که ما در صدد وارد کردن این اطلاعات به ذهن دانش آموزان هستیم، بیوتکنولوژی، دروس فنی، برق و غیره نیز به ذهن جوانان وارد میشود؛ آنها حق انتخاب دارند؛ میتوانند با علاقه و عشق موضوعی را برای آینده خودشان انتخاب کنند.
عصاره با طرح این سوال که چرا دانش آموزان ما امروز نباید درباره گیاهان دارویی و فواید آن اطلاعات داشته باشند، بیان کرد: ضروری است که نوجوانان و جوانان ما در خانواده از مفاهیم و دستاوردهای عرصه گیاهان دارویی آگاه باشند؛ این آگاهیبخشی، وظیفه ما است و باید از هر فرصتی در این راه بهره ببریم.
وی گفت: اگر پیش زمینهای برای دانش آموزان از موضوعات مختلف گیاهان دارویی و طب سنتی ایجاد کنیم، در انتخاب رشته تحصیلی شان در آینده، به صورت جهت دار، نگاهی جدی به این عرصه خواهند انداخت و آن را دنبال خواهند کرد.
نظر شما