به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري آلمان،"توني بلر" نخست وزير و "مارگارت بكت" وزير امورخارجه انگليس همچنين خواستار برقراري آتش بس فوري در منطقه شدند.
"بلر" كه به همراه بوش از حاميان تجاوزات وحشيانه ارتش رژيم صهيونيستي به لبنان و كشتار مردم بيگناه اين كشور است،با بيان اينكه طرفين درگير پس از تصويب قطعنامه بايد حملات خود را متوقف كنند، تصريح كرد : اجراي قطعنامه سازمان ملل مستلزم استقرار نيروهاي سازمان ملل و ارتش لبنان در منطقه است .
وزير امورخارجه انگليس نيزدراين باره اظهار داشت: پايان دادن به درگيري ها از جمله اهداف تصويب قطعنامه سازمان ملل به شمارمي آيد.
از سوي ديگر "كنستانتين كاساچيف" رئيس كميسيون بينالمللي دوماي روسيه نيز تصويب قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل درباره لبنان را موفقيتي بزرگ براي جامعه بينالمللي قلمداد كرد .
وي در گفتگو با ريانووستي با اشاره به تصويب قطعنامه 1701 خاطر نشان كرد : اعضاي دائم شوراي امنيت با وجود اختلاف نظرهاي اساسي درباره جنگ لبنان در نهايت موفق به تصويب قطعنامه شدند .
نيوزلند نيز امروز با استقبال از قطعنامه شوراي امنيت درباره لبنان از جامعه بين المللي و همه طرفهاي درگير خواست تا از اجراي قطعنامه و برقراري صلح در لبنان حمايت كنند .
دولت نيوزلند از دو طرف لبنان و اسرائيل خواست تا به همراه دبيركل سازمان ملل براي توقف عمليات نظامي، اجراي شروط قعنامه و عقب نشيني ارتش اسرائيل از جنوب لبنان تلاش كنند .
.اين قطعنامه بر استقرار نيروهاي لبنان و نيروهاي سازمان ملل "يونيفل" با يكديگر در جنوب لبنان و به موازات آن عقب نشيني نيروهاي اسرائيلي از منطقه ياد شده تاكيد دارد.
قطعنامه 1701 شوراي امنيت همچنين برافزايش تعداد نيروهاي بين المللي مستقر در لبنان "يونيفل" از دو هزار نفر به 15هزار نفر و توسعه محدوده ماموريت آنها تاكيد مي كند.
قطعنامه ياد شده خواستار آزادي غير مشروط دو نظامي اسرائيلي به اسارت گرفته شده در 12ژوئيه توسط حزب الله لبنان است،اما هيچ اشاره اي به ضرورت آزادي اسراي لبناني در بند صهيونيستها نكرده است.
نظر شما