به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «امام خمینی (ره) برای نسل سوم»، به قلم سید علی قادری توسط پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی چاپ و منتشر شده است.
محبوبیت و عظمت شخصیت تاریخی امام خمینی رضوان الله علیه، در عصر حاضر از ایشان چهرهای محبوب در سراسر عالم ساخته است. فاصله نسل جوان از درک معرفتی این شخصیت بزرگ نویسنده را بر آن داشته است تا به پژوهش درباره ایشان بپردازد و پس از سالها تلاش در این زمینه بتواند اثری جاودانه در این موضوع ارائه کند
نویسنده به خوبی توانسته است با بیان گوشههایی از افکار و فعالیتهای سیاسی و اجتماعی امام خمینی (ره)، از زمان استبداد رضاخان تا پیروزی انقلاب اسلامی ایران و پس از آن، و حوادث مهم حیات مبارکشان شناختی مطلوب از ابعاد سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و فکری بهجامانده از ایشان برای نسل سوم ارائه دهد تا این نسل بتواند به مثابه یک الگو پیرامون شخصیت آن حضرت معرفت پیدا کنند، بیان و توصیف آثار علمی ایشان از دیگر ویژگیهای این کتاب است.
سید علی قادری نویسنده و پژوهشگر درباره این کتاب و نگارش آن می گوید: در ابتدای نگارش این کتاب سعی کردم که امام را به همگان بشناسانم اما در حین کار متوجه شدم که اول باید خود امام را شناخت. از سال ۶۵ به بررسی موضوعات و مسائل مشغول شدم و آن زمان آثار امام خمینی(ره) منتشر نشده بود و به همین دلیل هر کتابی که از امام(ره) منتشر می شد را مطالعه و بررسی می کردم تا یک شناخت صحیحی را از اندیشه و تفکرات امام راحل به دست بیاورم. در سال ۶۸ هنگامی که تلاش شد تا بدانیم مردم دنیا چقدر امام(ره) را می شناسند و تا چه میزان با اسم امام(ره) آشنایی دارند متوجه شدیم که بعد از ادیسون، پاستور، هیتلر و گاندی نام امام خمینی به چشم می خورد و امام به عنوان یکی از چهره های بسیار محبوب و مشهور مطرح است.
نویسنده کتاب «امام خمینی (ره) برای نسل سوم» به جاذبه ای که امام(ره) میان مردم داشت و به عنوان فردی کاریزماتیک رهبری مقتدر بود، بیان کرد: آن زمان بود که متوجه شدیم مردم دنیا امام را بسیار دوست دارند و همانطور که مشاهده می شود در سال ۶۸ به رغم همه تبلیغات منفی که علیه امام خمینی(ره) صورت می گیرد تعداد کاریکاتورهایی که از امام کشیده می شود از۱۰۰ کاریکاتور فراتر نمی رود. این امر نشان از این دارد که امام آن زمان هم یکی از چهره های دوست داشتنی بودند و می توان گفت که بسیاری از کاریکاتوریست های جهان به این شخص علاقه داشتند و اینکه بخواهند کاریکاتور امام خمینی(ره) را بکشند برای آنها باعث خجالت بود. امام(ره) از آنچنان جاذبه ای برخوردار بود که بسیاری از افراد و شخصیت های مهم و مشهور را به خود جذب کرد و تلاش من در کتاب امام خمینی برای نسل سوم برآن بود که میدان جاذبه امام را به مخاطبان کتاب منتقل کنم و از زدن حرف های خرافی هم خودداری شود.
به گفته قادری، عشق و انگیزه برای شناخت هر فرد امری بسیار مهم و طبیعی است و باید گفت تا وقتی که فردی عاشق واقعی امام نشود نخواهد توانست که امام را بشناسد. فقه امام خمینی(ره) در فلسفه و آن فلسفه در عرفان و باید گفت که همه و همه در تعامل دائمی با هم بوده است و بیان و تبیین این موضوع کار بسیار سختی است که از عهده هر کسی برنخواهد آمد. امام دارای زندگی معمولی نبود و می توان گفت که اکشن ترین زندگی تاریخ بشری را امام خمینی(ره) داشته است. زندگی امام یک زندگی پرهیجان است و اگر کسی زندگی چرچیل، گاندی و دکتر مصدق و … را بخواند متوجه خواهد شد که هیچ زندگی به اندازه زندگی امام خمینی(ره) پر هیجان تر و جذاب تر و اکشن تر نبوده است. هنگامی که به زندگی امام خمینی(ره) در نوفل لوشاتو نگاهی می اندازیم متوجه می شوم که امام(ره) دنیا را تسخیر کرده است و اگر روزنامه و رادیویی مطالب امام را در آن روزگار پخش نکند بسیاری از مخاطبین خود را ازدست می دهد. در پرتو فضیلت امام خمینی(ره) می توان موفقیت های بسیاری را تجربه کرد.
نظر شما