به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس جعفری ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: نیاز امت اسلامی به تداوم و ایستادگی تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اساس آیه ۱۱۲ سوره هود است.
وی، ایستادگی و پافشاری کردن در مقابل یک عمل یا اثر را تعریف کلاسیک دانست و گفت: ثبات کلان، کارایی بازارهای خرد، حکمرانی خوب و توسعه اجتماعی از مشخصههای تابآوری اقتصادی از نظر مبانی نظری و فضای مفهومی است.
دبیر کمیته هماهنگی اقتصاد مقاومتی وزارت نیرو گفت: مبانی نظری و فضای مفهومی تعریف اقتصاد مقاومتی در بیانات رهبری علاوه بر مشخص کردن نقشه راه شاخصهای درست پیمودن را تعیین میکند.
جعفری بیان داشت: سیاستهای مقام معظم رهبری در این حوزه تعیین وظایفی است که درستی حرکت را تضمین میکند.
وی اظهار داشت: رشد شهر حول محور کسب و کارهای عمیق و پایدار در صنعت، تجارت و خدمات با پیروی روشن از منطق بومی، فرهنگی، امنیت و محیط زیستی، مفهوم اقتصاد مقاومتی در توسعه شهری است.
جعفری افزود: رویکرد مشارکت آحاد جامعه شهری، مدیریت مصرف، شفافسازی و فسادزدایی، عدالت اجتماعی و دانشمحوری و نوآوری از مشخصههای مدیریت شهری با رویکرد اقتصاد مقاومتی است.
وی اعلام کرد: ایجاد تحرک و پویایی در اقتصاد کشور و بهبود سیاستهای کلان، توانایی مقاومت در برابر عوامل دارای تهدید، تکیه بر ظرفیتهای داخلی، رویکرد جهادی، مردم محوری، امنیت اقلام راهبردی و اساسی، کاهش وابستگی به نفت، رعایت اصلاح الگوی مصرف، فسادستیزی و دانشمحوری از مولفههای دهگانه سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
دبیر کمیته هماهنگی اقتصاد مقاومتی وزارت نیرو بیان کرد: از دلایل مقاوم سازی اقتصاد کشور با توجه به بیانات رهبری، عوامل مشترک بین کشور ایران و سایر کشورها در ارتباط با اقتصاد جهانی، جدانشدن از اقتصاد جهانی در کنار حفظ استقلال و عزتمداری است.
وی تصریح کرد: شناسایی ظرفیتهای مادی و معنوی کشور، نیروی انسانی، سرمایههای معدنی و زیربنایی، شناخت مشکلات، معرفی تهدیدهای اقتصاد جهانی و بحرانهای این اقتصاد از دلایل ابلاغ سیاستهای رهبری در نامگذاری سال با عنوان اقتصاد مقاومتی است.
نظر شما