به گزارش خبرنگار مهر، جلیل بالایی ظهر دوشنبه در مراسم معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و فرهنگی استان کرمانشاه که در محل اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان برگزار شد، معارفه را آیینی دانست که به یک فرد اعتماد شده تا در پستی خدمت کند و باید قدر این فرصت را بداند.
وی ابراز امیدواری کرد در دوران مدیریتش بتواند از ظرفیت های استان برای توسعه آن استفاده کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در بخش دیگر از سخنانش گفت: فرهنگی کردن سیاست، توسط آقای شاه حسینی نیاز استان بود که امیدواریم نتایج خوبی از آن حاصل شود.
وی افزود: من تحت هیچ شرایطی، با هیچ کس در درون سازمان میراث فرهنگی تماسی نداشتم و از امروز کارم را آغاز خواهم کرد.
بالایی تاکید کرد: امروز روز کار است و نه انرژی و نه فرصت بسیاری از حرف ها را که بعضا ارزش شنیدن هم ندارد، نداریم.
وی با اشاره به سیاست های این اداره کل در آینده گفت: از این پس در اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه کارمان را بر ۴ محور بنا خواهیم کرد و پی گیری می کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، اولین و مهمترین کار را انسجام درون سازمان عنوان کرد و آنرا بیرون آمدن تنها یک صدا از سازمان ندانست.
وی تصریح کرد: همه باید صحبت کنند اما نقطه اشتراک و نتیجه آن توسط یک نفر به خارج از سازمان منتقل می شود.
بالایی ادامه داد: انسجام درون سازمان به معنای آن است که همه ما مسئولیم، مسئولیت واحد داریم اما ماموریتمان متفاوت است و این ماموریت فضیلتی برای کسی حداقل من ندارم و من تنها دستورات را پذیرفته ام.
وی با بیان اینکه ما در حوزه میراث، نه آثارمان را خوب شناخته و نه خوب معرفی کرده ایم گفت: اگر آثارمان را خوب بشناسیم و بشناسانیم، مردم با آن زندگی می کنند و فراموش نمی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه افزود: در ۱۰ سال گذشته بیش از ۳۰۰ هزار دانشجو، اینجا آمدن و رفتن و چون آنگونه که باید عمل نشده آنها سفیران فرهنگی ما نشدند.
وی در ادامه ضعف صنایع دستی را عدم اقتصادی شدن آن دانست و گفت: باید به اقتصادی کردن صنایع دستی به عنوان محور دوم فعالیت ها توجه ویژه شود.
بالایی یادآور شد: هنرمندان صنایع دستی ما از فقرترین افراد به لحاظ مالی هستند و حتما باید به اقتصادی کردن آن توجه ویژه شود.
وی دیگر اقدام پیش رو را ایجاد یک فعالیت منسجم در حوزه صنایع دستی برشمرد و گفت: هم چنین در صنایع دستی نباید پراکنده کاری نشود و باید کرمانشاه را با شناسنامه اش بشناسانیم به این معنا که هنرمندان در حوزه صنایع دستی سایر استان ها نیز فعالیت داشته باشند اما این موضوع باعث فراموش شدن و به حاشیه رفتن صنایع دستی استان نباشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، بحث گردشگری را به عنوان محور دیگر، یک حوزه فرابخشی دانست که بیش از ۳۰ دستگاه مختلف در آن دخیلند.
وی افزود: ما به عنوان میراث فرهنگی بعضا کمتر از برخی دستگاه ها وظیفه داریم اما باید در این زمینه محرک باشیم تا با یک عزم همگانی توسعه گردشگری در استان اتفاق بیفتد.
بالایی تاکید کرد: وقتی ارده ای مثل رازانی است دیگر یک مدیر سازمانی حق همکاری کردن با ما را ندارد.
وی خاطر نشان کرد: در آینده این سازمان فرصت حرف های حاشیه ای نداریم و در استان کرمانشاه بیش از هرچیز نیازمند کار و کار و کار هستیم.
نظر شما