به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میرمحمد صادقی در همایش پیشگیری از طلاق و افتتاح ۷۵ مرکز پیشگیری و مداخله کاهش طلاق افزود: حوزه آموزش و مشاوره قبل از ازدواج از حوزههایی است که در پیشگیری از طلاق بسیار موثر است و پژوهشهای انجام شده در دنیا نشان میدهد که این آموزشها بین ۴۰ تا ۷۸ درصد قدرت کاهش طلاق دارد.
وی گفت: همچنین پروژههای دیگری در دنیا نیز اجرایی شده به طوری که در آنها سعی شده دوران نامزدی طولانیتر شود و در این دوران آموزشها و مهارتهای مختلف به زوجین آموزش داده شود که تمامی این پژوهشها کاهش آمار طلاق را نشان میدهد.
به گفته صادقی، از این پژوهشها میتوان در کشور خودمان نیز استفاده کنیم به طوری که با ثبت دوران نامزدی، آموزشها و مشاوره های لازم به دختران و پسران بدهیم.
معاون مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی به آموزش والدین برای ازدواج فرزندان نیز اشاره کرد و گفت: باید به والدین برای ازدواج فرزندانشان نیز آموزش داده شود تا آنها بدانند که فرزندان خود را برای این موضوع تربیت کنند.
وی به آموزشهای بعد از طلاق نیز اشاره کرد و گفت: بعد از طلاق زن و مرد نیاز به مشاوره روانشناسی، خدمات مشاوره و مددکاری دارند، چرا که بعد از این دوران زوجین با بحرانهایی مواجه میشوند و مشکلات دو سالهای که با آن روبرو خواهند شد نیاز به رفع آنها وجود دارد تا برای کاهش آسیب و ازدواج مجددشان برنامهریزیهای لازم انجام شود.
معاون مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی همچنین به نقش وکلا اشاره کرد و گفت: اگر وکلا در ازای دریافت پول سریع پرونده طلاق را رسیدگی کنند، در این صورت خانوادهها به سمت طلاق سوق پیدا میکنند.
صادقی تصریح کرد: باید با آموزش متخصصین و جهتدهی به وزارت علوم، رشتههای مربوط به خانواده و آسیبها را تخصصیتر کرد.
نظر شما